برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب» رد ادعای مطرح‌شده درباره روابط ایران و چین فرود اضطراری هواپیمای حامل وزیر امنیت داخلی آمریکا شکست مذاکرات امنیتی اسرائیل با دولت سوریه دبیرکل نجبا: بعد از ۳۰ سپتامبر جنازه اشغالگران را به آمریکا پس می‌فرستیم گزارش آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران بیانیه وزارت امور خارجه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران: نیرو‌های مسلح پایگاه‌های نظامی آمریکا را مورد ضربات دفاعی و کوبنده خود قرار دادند

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود وزیر دفاع هند گفت گه وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده ناونشین «رافال» و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای روز یکشنبه از خرید‌های تسلیحاتی قابل توجه هند از جمله زیر دریایی و جنگنده از فرانسه خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند گفت، وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده «رافال» برای نیروی دریایی و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.

نیروی دریایی هند نیم نگاهی به چین و پاکستان به عنوان دو رقیب جدی خود دارد. نیروی دریایی چین به انواع تجهیزات پیشرفته از جمله «ناو‌های هواپیمابر» مجهز است. زمزمه‌هایی نیز از خرید زیردریایی اتمی توسط پاکستان و افزایش بودجه دفاعی این کشور به گوش می‌رسد.

بر اساس این گزارش، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند پنجشنبه گذشته به فرانسه سفر کرد. انتظار می‌رود مجموعه‌ای از قرارداد‌های دفاعی و طرح مشترک جدید برای تضمین ثبات در اقیانوس‌های هند وآرام بین دو کشور صورت گیرد. ارزش کل خرید‌ها ۹.۷۵ میلیارد دلار است.

مودی در چند سال گذشته هزینه‌های نوسازی ارتش را افزایش داده است و در عین حال بر تعهد دولت برای تقویت تولید داخلی جهت تامین نیرو‌های مستقر در امتداد دو مرز پاکستان و چین تاکید می‌کند.

از نکات حائز اهمیت این قرار داد این بود که نوع ناو نشین جت‌های رافال برای استفاده در اولین ناو هواپیمابر بومی هند در نظر گرفته شده است. در آزمایش‌های سال گذشته، این جنگنده ساخت فرانسه بر جنگنده «اف-۱۸ سوپرهورنت» آمریکایی برتری داشت. ۲۶ جت رافال ام از اولین ناو هواپیمابر بومی نیروی دریایی هند، و همچنین ناو هواپیمابر «ویکرا مادیتیا» با جت‌های «میگ-۲۹» ناونشین عملیاتی خواهند شد.

هند قبل از خرید رافال در سال ۲۰۱۵، در دهه هشتاد میلادی جنگنده «میراژ» از فرانسه خریده بود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار