القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

جزئیات بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المسیره به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن از بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان خبر داده است.

 

این شبکه اعلام کرد به‌زودی بیانیه سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات بزرگترین عملیات یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در عمق خاک عربستان اعلام خواهد شد.

 

سریع گفت 10 فروند پهپاد به‌طور همزمان، میدان نفتی و پالایشگاه الشیبه وابسته به شرکت آرامکو را در شرق عربستان در عملیات موازنه بازدارندگی برای اولین بار هدف قرار دادند.

 

وی افزود این میدان و پالایشگاه حاوی مخزن استراتژیک در عربستان با ظرفیت بیش از یک میلیارد بشکه نفت هستند.

 

این سخنگو خاطرنشان کرد بانک اهداف نیروهای مسلح یمن روز به روز گسترده‌تر می‌شود و عملیات آینده، برای متجاوزان بسیار دردناک‌تر خواهد بود.

 

وی افزود اولین عملیات موازنه بازدارندگی در چارچوب بازدارندگی و پاسخ مشروع به جنایات دشمن و محاصره ملت یمن از سوی آنها صورت گرفته است.

 

سریع، نظام سعودی و دیگر کشورهای متجاوز را به عملیات بزرگتر و گسترده‌تر در صورت ادامه تجاوزاتشان به یمن تهدید کرد و گفت هیچ گزینه‌ای در برابر نظام سعودی و دیگر کشورهای متجاوز جز توقف جنگ و پایان دادن به محاصره ملت یمن وجود ندارد.

 

منبع: تسنیم

 

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار