محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

سیل ویرانگر در کره جنوبی ۳۷ کشته بر جای گذاشت

با پیدا شدن جسد ۹ نفر دیگر از داخل تونلی در شهر چئونگ‌جو، تعداد تلفات باران‌های سیل آسای اخیر کره جنوبی به ۳۷ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های کره‌جنوبی اعلام کردند که تیم‌های امداد و نجات این کشور روز یکشنبه جسد ۹ نفر را از داخل تونلی که سیل آن را زیر آب برده بود و ۱۵ خودرو در آن گرفتار شده بودند، به بیرون کشانده‌اند.

با پیدا شدن جسد این ۹ نفر، تعداد تلفات باران‌های سیل آسای اخیر کره جنوبی به ۳۷ نفر رسیده است.

رئیس سازمان آتش نشانی شهر چئونگ‌جو گفت که تقریبا ۹۰۰ نفر امدادگر که غواصان نیز در میان آن‌ها بودند به جست‌وجوی افراد در داخل تونلی در مرکز شهر چئونگ‌جو پرداختند، جایی که خودرو‌های متعدد از جمله یک اتوبوس داخل آن گیر کرده بودند. این خودرو‌ها به دلیل سیل ناگهانی و سریعی که عصر شنبه روی داده بود در داخل تونل گرفتار شده بودند.

مقام‌های آتش‌نشانی شهر چئونگ‌جو برآورد کرده‌اند که این تونل تنها طی دو تا سه دقیقه پر از آب شده است.

تصاویر و فیلم‌های ویدئویی منتشر شده از محل وقوع حادثه نشان می‌دهد که تیم‌های امداد و نجات در حال پمپاژ کردن آب از داخل تونل به برون بوده و غواصان با استفاده از قایق‌های بادی، به داخل و بیرون از تونل در حال تردد هستند.

«یانگ چان» از مقامات اداره آتش نشانی استان «چانگ چئون شمالی» گفت ساعت‌های متمادی طول می‌کشد تا تمامی آب از داخل تونل تخلیه شود.

وی افزود که تونل همچنان ۴ تا ۵ متر آب به همراه گل و لای داشته و امدادگران با احتیاط در حال تخلیه آب هستند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده