امضای چندین توافقنامه اقتصادی میان عربستان و ژاپن-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

امضای چندین توافقنامه اقتصادی میان عربستان و ژاپن

ریاض و توکیو در جریان سفر نخست وزیر ژاپن به عربستان ۲۶ قرارداد و توافقنامه اقتصادی به امضا رساندند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان و ژاپن ۲۶ توافقنامه اقتصادی در زمینه‌های مختلف همچون انرژی‌های تجدیدپذیر، هوا و فضا، فناوری و هوش مصنوعی به امضا رساندند.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این توافقنامه ها در حاشیه سفر هیئت اقتصادی و سیاسی ژاپن به ریاست فومیو کیشیدا نخست وزیر این کشور به عربستان به امضا رسید.

 

خالد الفالح وزیر سرمایه گذاری عربستان سعودی در کنفرانس مطبوعاتی که با هیات ژاپنی برگزار شد، گفت: یادداشت‌های تفاهم و قرارداد‌های امضا شده به تقویت روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور و گسترش دایره مشارکت تجاری بین توکیو و ریاض کمک می‌کند.

 

وزیر سرمایه گذاری عربستان سعودی با بیان اینکه ریاض سومین شریک تجاری ژاپن است، گفت: توافقات با ژاپن مشارکت اقتصادی را در آینده به سطوح جدیدی خواهد رساند.

 

فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن نیز به نوبه خود، سفر خود به عربستان سعودی را تقویت روابط راهبردی با این کشور دانست و تاکید کرد که ریاض یک شریک راهبردی مهم برای توکیو است.

 

وی با بیان اینکه ۱۱۰ شرکت ژاپنی در عربستان فعالیت می‌کنند، افزود: برای تحقق اهداف چشم انداز ۲۰۳۰ با عربستان همکاری خواهیم کرد.

 

سفر روز یکشنبه فومیو کیشیدا اولین سفر یک رهبر سیاسی ژاپنی به خاورمیانه از ژانویه ۲۰۲۰ محسوب می‌شود. در آن زمان شینزو آبه نخست وزیر سابق ژاپن از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان بازدید کرد.

 

عربستان سعودی روابط اقتصادی و سرمایه گذاری خود را با خارج از کشور در چارچوب چشم انداز ۲۰۳۰ گسترش داد که هدف آن گسترش اقتصاد بدون نفت است که در حال حاضر بزرگترین منبع درآمد عربستان سعودی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار