زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

امضای چندین توافقنامه اقتصادی میان عربستان و ژاپن

ریاض و توکیو در جریان سفر نخست وزیر ژاپن به عربستان ۲۶ قرارداد و توافقنامه اقتصادی به امضا رساندند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان و ژاپن ۲۶ توافقنامه اقتصادی در زمینه‌های مختلف همچون انرژی‌های تجدیدپذیر، هوا و فضا، فناوری و هوش مصنوعی به امضا رساندند.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این توافقنامه ها در حاشیه سفر هیئت اقتصادی و سیاسی ژاپن به ریاست فومیو کیشیدا نخست وزیر این کشور به عربستان به امضا رسید.

 

خالد الفالح وزیر سرمایه گذاری عربستان سعودی در کنفرانس مطبوعاتی که با هیات ژاپنی برگزار شد، گفت: یادداشت‌های تفاهم و قرارداد‌های امضا شده به تقویت روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور و گسترش دایره مشارکت تجاری بین توکیو و ریاض کمک می‌کند.

 

وزیر سرمایه گذاری عربستان سعودی با بیان اینکه ریاض سومین شریک تجاری ژاپن است، گفت: توافقات با ژاپن مشارکت اقتصادی را در آینده به سطوح جدیدی خواهد رساند.

 

فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن نیز به نوبه خود، سفر خود به عربستان سعودی را تقویت روابط راهبردی با این کشور دانست و تاکید کرد که ریاض یک شریک راهبردی مهم برای توکیو است.

 

وی با بیان اینکه ۱۱۰ شرکت ژاپنی در عربستان فعالیت می‌کنند، افزود: برای تحقق اهداف چشم انداز ۲۰۳۰ با عربستان همکاری خواهیم کرد.

 

سفر روز یکشنبه فومیو کیشیدا اولین سفر یک رهبر سیاسی ژاپنی به خاورمیانه از ژانویه ۲۰۲۰ محسوب می‌شود. در آن زمان شینزو آبه نخست وزیر سابق ژاپن از عربستان سعودی، امارات متحده عربی و عمان بازدید کرد.

 

عربستان سعودی روابط اقتصادی و سرمایه گذاری خود را با خارج از کشور در چارچوب چشم انداز ۲۰۳۰ گسترش داد که هدف آن گسترش اقتصاد بدون نفت است که در حال حاضر بزرگترین منبع درآمد عربستان سعودی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار