هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

زاکانی: در کنار دولت و مردم عراق به زائران اربعین خدمات‌رسانی می‌کنیم

زاکانی: در کنار دولت و مردم عراق به زائران اربعین خدمات‌رسانی می‌کنیم شهردار تهران در ادامه سفر کاری خود در عراق، به دیدار قیس خزعلی دبیرکل عصائب اهل حق رفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در ادامه سفر کاری خود به دیدار قیس خزعلی دبیرکل عصائب اهل حق عراق رفت.

 

شهردار تهران در این دیدار با تأکید بر اینکه بار اصلی برگزاری مراسم اربعین بر دوش مردم عراق است، افزود: شهرداری تهران تلاش می‌کند در کنار این زحمات، اقداماتی ولو کوچک برای تسهیل برگزاری این رویداد مردمی ایفا کند.

 

وی در ادامه با اشاره به آنکه بالا نگه داشتن پرچم اربعین را وظیفه خود می‌دانیم، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم خدمات شایسته‌ای به شهروندان تهرانی مشتاق شرکت در این همایش انجام دهیم.

 

زاکانی گفت: ما هم برای همکاری در برگزاری رویداد عظیم اربعین اعلام آمادگی می‌کنیم، هم برای گسترش تعاملات و همکاری‌ها میان دو ملت برای ارتقای رضایت شهروندان.

 

شهردار تهران تأکید کرد: قطعاً تجربیات و امکانات امروز ما در شهرداری تهران می‌تواند برای کشور‌ها و شهر‌های منطقه قابل استفاده باشد.

 

وی در خاتمه هم‌چنین گزارشی از اهم اقدامات و تمهیدات انجام‌شده شهرداری تهران برای رویداد بزرگ اربعین ارائه کرد.

 

قیس خزعلی نیز در سخنانی در این دیدار با حمد و ثنای پروردگار بخاطر عزت اسلام و مسلمین، تأکید کرد: از زحمات شما برای برگزاری رویداد اربعین بسیار سپاسگزاری می‌کنم.

 

وی با اشاره به برگزاری رویداد اربعین در گرمای تابستان، بیان داشت: یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های همه برای امسال، کمبود آب خنک و یخ برای زائران گرامی است.

 

دبیرکل جمعیت عصائب اهل حق در خاتمه ابراز امیدواری کرد این دست تعاملات منجر به ارتقای رضایت شهروندان و برگزاری باشکوه مراسم اربعین شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار