پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

آخرین وضعیت بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون قضایی

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه تاکنون تا ماده ۳۹ لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته، به تشریح جزئیاتی از مواد مصوب پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام نقدعلی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره آخرین وضعیت بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون متبوعش گفت: مواد مصوب شده در جلسات دو روز گذشته کمیسیون، عمداً مواردی است که تکالیف و وظایف دستگاه‌ها در قبال اجرایی‌ کردن قانون عفاف و حجاب را مشخص می‌کند. از جمله در حوزه حمایت از واردات و تولید البسه و اقلام مربوط به عفاف و حجاب و همچنین قلمداد کردن اقلام عفاف و حجاب به عنوان اقلام فرهنگی.

وی افزود: علاوه بر این تکالیف شهرداری‌ها در بحث سیاست‌گذاری حوزه ساخت و سازها و احداث بوستان و خدمت‌رسانی شهرداری‌ها با محوریت اولویت‌بخشی به مقوله عفاف و حجاب نیز از دیگر موارد بررسی در کمیسیون حقوقی و قضایی بوده است.

نقدعلی خاطرنشان کرد: همچنین اعضا مصوب کردند که آموزش ضمن خدمت در حوزه عفاف و حجاب به طور سالیانه و با دقت و با ترتیب توسط دستگاه‌ها برگزار شود.علاوه بر این بر اساس مصوبه دیگر، بنا شد تادستگاه‌های اجرایی تا مرداد هر سال برنامه‌های عملیاتی خود در حوزه عفاف و حجاب را آماده کنند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه در دو روز گذشته تا ماده 39 لایحه که عمدتاً در ارتباط با تکالیف دستگاه‌های اجرایی بوده، پیش رفتیم، عنوان کرد: موارد چالش‌برانگیز این لایحه عمدتاً از ماده 38 به بعد است که طبیعتاً زمان بیشتری هم برای بررسی آن در کمیسیون گذاشته می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای اتمام این لایحه در کمیسیون قضایی زمانی مشخص شده است، گفت: ملاک اصلی کار ما در کمیسیون دقت است اما در عین حال با توجه به اینکه پیش از شروع بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون حقوقی و قضایی، این لایحه به مدت بیش از 4 ماه توسط کارشناسان و متخصصان حوزه فرهنگی مورد بررسی و چکش‌کاری قرار گرفته، سرعت در بررسی مواد لایحه نیز در دستور کار ما قرار دارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار