قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

آخرین وضعیت بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون قضایی

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه تاکنون تا ماده ۳۹ لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته، به تشریح جزئیاتی از مواد مصوب پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام نقدعلی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره آخرین وضعیت بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون متبوعش گفت: مواد مصوب شده در جلسات دو روز گذشته کمیسیون، عمداً مواردی است که تکالیف و وظایف دستگاه‌ها در قبال اجرایی‌ کردن قانون عفاف و حجاب را مشخص می‌کند. از جمله در حوزه حمایت از واردات و تولید البسه و اقلام مربوط به عفاف و حجاب و همچنین قلمداد کردن اقلام عفاف و حجاب به عنوان اقلام فرهنگی.

وی افزود: علاوه بر این تکالیف شهرداری‌ها در بحث سیاست‌گذاری حوزه ساخت و سازها و احداث بوستان و خدمت‌رسانی شهرداری‌ها با محوریت اولویت‌بخشی به مقوله عفاف و حجاب نیز از دیگر موارد بررسی در کمیسیون حقوقی و قضایی بوده است.

نقدعلی خاطرنشان کرد: همچنین اعضا مصوب کردند که آموزش ضمن خدمت در حوزه عفاف و حجاب به طور سالیانه و با دقت و با ترتیب توسط دستگاه‌ها برگزار شود.علاوه بر این بر اساس مصوبه دیگر، بنا شد تادستگاه‌های اجرایی تا مرداد هر سال برنامه‌های عملیاتی خود در حوزه عفاف و حجاب را آماده کنند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه در دو روز گذشته تا ماده 39 لایحه که عمدتاً در ارتباط با تکالیف دستگاه‌های اجرایی بوده، پیش رفتیم، عنوان کرد: موارد چالش‌برانگیز این لایحه عمدتاً از ماده 38 به بعد است که طبیعتاً زمان بیشتری هم برای بررسی آن در کمیسیون گذاشته می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای اتمام این لایحه در کمیسیون قضایی زمانی مشخص شده است، گفت: ملاک اصلی کار ما در کمیسیون دقت است اما در عین حال با توجه به اینکه پیش از شروع بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون حقوقی و قضایی، این لایحه به مدت بیش از 4 ماه توسط کارشناسان و متخصصان حوزه فرهنگی مورد بررسی و چکش‌کاری قرار گرفته، سرعت در بررسی مواد لایحه نیز در دستور کار ما قرار دارد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار