به گزارش راهبرد معاصر، متن کامل طرح تقاضای تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی منتشر شد که در این طرح این سوال پرسیده شده که نحوه هزینهکرد اعتبارات مربوط به هزینههای ضروری استاندار خراسان رضوی (مبلغ 2 میلیارد و 950 میلیون تومان) در سال 1400 در استانداری خراسانرضوی چگونه بوده است؟
متن کامل طرح تقاضای تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی به شرح زیر است.
با توجه به اهمیت رعایت قانون و سلامت اداری و پاکدستی مدیریتی در استانداری خراسان رضوی و همچنین نحوه توزیع اعتبارات، عدم سوء استفاده از جایگاه و مقام، جلوگیری از تخلفات اداری و مالی، ضعف و قوت عملکرد استانداری و ... و با عنایت به جایگاه نظارتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تحقیق و تفحص از استانداری خراسان رضوی انجام میشود.
موضوع اصلی تحقیق و تفحص: با توجه به دستورالعمل اجرایی شرایط عمومی و اختصاصی نحوه انتخاب و انتصاب فرمانداران و بخشداران (مصوبه شماره 578606 مورخ 1395.4.1 شورای عالی اداری)، میزان رعایت یا تخلف از این دستورالعمل قانونی در انتصابات فرمانداران و بخشداران استانداری خراسانرضوی چگونه بوده است؟ با توجه به دستورالعمل اجرایی نحوه انتخابات و انتصاب مدیران حرفهای (مصوبه شماره 579095 مورخ 1395.4.1 شورای عالی اداری)، میزان رعایت یا تخلف از این دستورالعمل قانونی در انتصاب معاونین، مدیرانکل، معاونین مدیرکل و ... در استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟
استانداری خراسان رضوی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
2- طبق قانون منع بکارگیری بازنشستگان، استفاده از افراد بازنشسته در دستگاههای اجرایی به ویژه در پستهای مدیریتی تماموقت ممنوع میباشد. میزان رعایت این قانون در استانداری خراسان رضوی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
3- نحوه توزیع و محل هزینه کرد 8 میلیارد تومان پرداختی وزارت کشور به استانداری خراسان رضوی در سال 1400 بابت تقویت زیرساختهای مرزی و اشتغال پایدار مرزنشینان (از محل سهم 20 درصد سوخت مرزنشینان)
4- نحوه هزینهکرد اعتبارات مربوط به هزینههای ضروری استاندار خراسان رضوی (مبلغ 2 میلیارد و 950 میلیون تومان) در سال 1400 در استانداری خراسانرضوی چگونه بوده است؟
5- میزان حضور و بازدیدهای استاندار خراسانرضوی از کلیه شهرستانهای حوزه خدمت خود (استان خراسان رضوی) چگونه و به چه میزان میباشد و چقدر در پیگیری و حل مشکلات مردم شهرستانهای استان وقت گذاشته و مؤثر واقع میشود؟
6- میزان اعتبارات و کمکهای مربوط به دهیاریها و شهرداریهای استان و نحوه توزیع آن در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟
7- میزان اعتبارات غیر هزینهای (تملک داراییهای سرمایهای، 3 درصد نفت و گاز، ارزش افزوده، توسعه متوازن و ...) استان و نحوه توزیع آن در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی چگونه بوده است؟
8- رابطه مالی فیمابین سازمان همیاری شهرداریهای استان خراسان رضوی و استانداری و میزان دخالت یا عدم دخالت استاندار در انتخاب مدیرعامل این سازمان و سایر تصمیمات آن چگونه است؟
9- تعداد جلسات برگزار شده شوراها، کارگروهها و ... نظیر شورای برنامهریزی، شورای معادن، شورای گفتوگوی بخش خصوصی و دولت، کارگروه توسعه صادرات، کارگروه تنظیم بازار، و ... توسط استاندار خراسانرضوی و میزان تأثیر این جلسات در افزایش سرمایهگذاری، صادرات، فعالیت معادن، کنترل قیمتها و مدیریت بازار و ... چیست؟
10- اسناد مالکیت ساختمانهای در اختیار استانداری خراسان رضوی متعلق به چه مجموعههایی است؟
موضوع تحقیق و تفحص صریح و قابل رسیدگی است؟ (طبق تبصره 1 ماده 212 آئیننامه)، بله.
موضوع تحقیق و تفحص مشمول استثنائات تبصره 7 ماده 212 آئیننامه داخلی میباشد؟ خیر
موضوع تحقیق و تفحص مشمول دستگاههای زیرنظر مقام معظم رهبری میباشد؟ خیر
موضوع تحقیق و تفحص تکراری است؟خیر
موضوع تحقیق و تفحص در ادوار گذشته مطرح شده است؟ خیر
موضوع تحقیق و تفحص سابقا از طریق ماده 234 و یا تبصره 1 ماده 45 مطرح شده است ؟ خیر
لازم به ذکر است که این تقاضا برای این تحقیق و تفحص در جلسه هفته گذشته کمیسیون شوراهای مجلس به تصویب اعضای این کمیسیون رسیده است./ فارس