زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

امتناع نفر شماره ۲ واگنر از پریگوژین

یک گروه حقوق بشری مخالف مسکو مدعی شد، مقام شماره دو گروه واگنر از پشتیبانی از شورش مختصر چندی پیش این گروه علیه کرملین، امتناع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروه حقوق بشری Gulagu.net که معارض با دولت روسیه است، ادعا کرد، آندری تروشف، عضو رده بالا و مقام شماره دوی شرکت پیمانکار نظامی خصوصی واگنر از پشتیبانی از شورش ۲۴ ساعته ماه گذشته میلادی واگنر‌ها در روسیه امتناع کرده است.

تروشف بعد از یوگنی پریگوژین، مدیر شرکت واگنر، نفر دوم در سلسله مراتب فرماندهی این گروه نظامی خصوصی است.

گروه Gulagu.net ادعا کرد، منبعی به این گروه گفته است، تروشف عامل ارائه "اطلاعات داخلی" به سرویس امنیت فدرال روسیه (اف. اس. بی) و وزارت دفاع این کشور بوده است.

این منبع همچنین مدعی شده، این مقام واگنر با امتناع کردن از شرکت در شورش نیرو‌های این گروه علیه کرملین، پشتیبانی ولادیمیر پوتین را کسب کرده است.

در ادامه ادعا‌های این گروه معارض نوشته شده است، به این فرمانده سابق واگنر بعدا جایگاهی "در داخل ساختار مربوط به وزارت دفاع روسیه" پیشنهاد شده و با خودش بیش از ۱۰ تن از پرسنل کلیدی دفتر پریگوژین را به آنجا برده است.

این منبع گفت، پریگوژین اقدام تروشف را به عنوان "خیانت" در نظر گرفته است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
آخرین اخبار