بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

مقابله سامانه «ناسام -2» تایوان با جت‌های چینی

در حالیکه جنگنده‌های چین بارها برتری خود را به پدافند تایوان نشان داده‌اند، وزیر دفاع این جزیره گفت که قصد خرید سامانه موشکی میان برد «ناسام-2» را از آمریکا دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه جزیره تایوان بطور معمول با نمایش قدرت هوایی چین مواجه می‌شود وزیر دفاع این جزیره روز سه شنبه تایید کرد که تایوان قصد خرید سامانه دفاع موشکی پیشرفته را از آمریکا دارد.

 

به گزارش وبگاه «فوکوس تایوان»،«چیو کو چنگ» وزیر دفاع تایوان گفت که این جزیره برنامه خرید سامانه موشکی پیشرفته سطح به هوای «ناسام -۲» را از ایالات متحده دارد.

 

وزیر دفاع تایوان گفت که گزارش رسانه‌ها در مورد این خرید درست است. او مدعی شد که این سامانه عملکرد خود را در اوکراین نشان داده شده است.

 

بر اساس این گزارش، چین در سال‌های اخیر با افزایش پرواز هواپیماهای نظامی اطراف تایوان، نارضایتی خود را از تحرکات سیاسی و نظامی این جزیره نشان داده است. چین همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و پیام‌های نادرستی به جدایی‌طلبان تایوان ارسال می‌کند.

 

یک کارشناس نظامی تایوان گفت که این سامانه دفاع موشکی میان برد می‌تواند برابر انواع تهدیدات هوایی از جمله حملات پهپادی، موشکی، بالگردی از فاصله ۴۰ تا ۵۰ کیلومتری با اهداف نام برده درگیر شود.

 

تایوان قصد ادغام این سامانه دفاع هوایی پیشرفته را با دیگر تجهیزات پدافندی خود دارد وهدف اول این جزیره تقابل با حملات محتمل هوایی چین است.

 

در ادامه نمایش قدرت چین به تایوان، ارتش چین به تازگی ۳۸ هواپیمای جنگی و ۹ کشتی جنگی را ا اطراف تایوان فرستاد. تایوان نیز اعلام کرده که قصد برگزاری رزمایشی را دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار