غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

چین: واشنگتن تایوان را به «بشکه باروت» تبدیل می‌کند

چین در واکنش به آخرین کمک نظامی آمریکا به تایوان اعلام کرد: واشنگتن جزیره را به بشکه باروت تبدیل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، چین مخالفت شدید خود را با آخرین کمک‌های نظامی ارائه شده توسط آمریکا به تایوان به منظور آنچه حمایت از استقلال آن از پکن خوانده، ابراز کرده است.

 

به گزارش اسپوتنیک، چن بینهوا، مسئول دفتر امور تایوان در شورای دولتی چین دیروز شنبه به روزنامه گلوبال تایمز چین گفت که «چنین اقدامی تایوان را به «بشکه باروت» و «انبار مهمات» تبدیل می‌کند که خطر درگیری نظامی در سراسر تنگه تایوان را افزایش می‌دهد.

 

او گفت: پافشاری سرسختانه مقامات حزب دموکراتیک خلق‌های تایوان بر موضع جدایی طلبانه «استقلال تایوان»، تلاش برای کسب «استقلال» با اتکا به آمریکا و توسل به زور، التماس برای فروش تسلیحات یا کمک نظامی آمریکا و ترویج همدستی نظامی با آمریکا، اقداماتی است که باعث می‌شود تایوان به یک انبار باروت و انبار مهمات تبدیل شود و خطر درگیری در تنگه تایوان را افزایش دهد.

 

او در ادامه هشدار داد که «اگر حزب دموکرات ترقی‌خواه بدون مانع به این راه ادامه دهد، نسل جوان فقط به خوراک توپ تبدیل خواهد شد».

 

جمعه گذشته، آمریکا بسته کمک نظامی ۳۴۵ میلیون دلاری برای جزیره تایوان را اعلام کرد، اولین بسته بزرگ از سوی دولت جو بایدن، رئیس‌ جمهور آمریکا که به ذخایر خصوصی آمریکا برای کمک به این جزیره برای مقابله با سرزمین اصلی چین متکی است.

 

چین فعالیت‌های نظامی خود را در نزدیکی تایوان تشدید کرده بود، جایی که بزرگترین مانور‌های نظامی خود را در سال‌های اخیر در واکنش به دیدار نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل اوت ۲۰۲۲ آغاز کرد.

 

شایان ذکر است که تایوان (چین) از سال ۱۹۴۹ به طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود و پکن این جزیره را به عنوان استانی برای خود می‌بیند، در حالی که تایوان ادعا می‌کند که یک کشور خودمختار است، اما تا حد اعلام استقلال پیش نرفته است.

 

پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر