شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

چین: واشنگتن تایوان را به «بشکه باروت» تبدیل می‌کند

چین در واکنش به آخرین کمک نظامی آمریکا به تایوان اعلام کرد: واشنگتن جزیره را به بشکه باروت تبدیل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۷۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، چین مخالفت شدید خود را با آخرین کمک‌های نظامی ارائه شده توسط آمریکا به تایوان به منظور آنچه حمایت از استقلال آن از پکن خوانده، ابراز کرده است.

 

به گزارش اسپوتنیک، چن بینهوا، مسئول دفتر امور تایوان در شورای دولتی چین دیروز شنبه به روزنامه گلوبال تایمز چین گفت که «چنین اقدامی تایوان را به «بشکه باروت» و «انبار مهمات» تبدیل می‌کند که خطر درگیری نظامی در سراسر تنگه تایوان را افزایش می‌دهد.

 

او گفت: پافشاری سرسختانه مقامات حزب دموکراتیک خلق‌های تایوان بر موضع جدایی طلبانه «استقلال تایوان»، تلاش برای کسب «استقلال» با اتکا به آمریکا و توسل به زور، التماس برای فروش تسلیحات یا کمک نظامی آمریکا و ترویج همدستی نظامی با آمریکا، اقداماتی است که باعث می‌شود تایوان به یک انبار باروت و انبار مهمات تبدیل شود و خطر درگیری در تنگه تایوان را افزایش دهد.

 

او در ادامه هشدار داد که «اگر حزب دموکرات ترقی‌خواه بدون مانع به این راه ادامه دهد، نسل جوان فقط به خوراک توپ تبدیل خواهد شد».

 

جمعه گذشته، آمریکا بسته کمک نظامی ۳۴۵ میلیون دلاری برای جزیره تایوان را اعلام کرد، اولین بسته بزرگ از سوی دولت جو بایدن، رئیس‌ جمهور آمریکا که به ذخایر خصوصی آمریکا برای کمک به این جزیره برای مقابله با سرزمین اصلی چین متکی است.

 

چین فعالیت‌های نظامی خود را در نزدیکی تایوان تشدید کرده بود، جایی که بزرگترین مانور‌های نظامی خود را در سال‌های اخیر در واکنش به دیدار نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل اوت ۲۰۲۲ آغاز کرد.

 

شایان ذکر است که تایوان (چین) از سال ۱۹۴۹ به طور مستقل از سرزمین اصلی چین اداره می‌شود و پکن این جزیره را به عنوان استانی برای خود می‌بیند، در حالی که تایوان ادعا می‌کند که یک کشور خودمختار است، اما تا حد اعلام استقلال پیش نرفته است.

 

پکن با هرگونه تماس رسمی کشور‌های خارجی با تایپه مخالف است و حاکمیت چین بر این جزیره را غیرقابل انکار می‌داند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر