وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

مقابله سامانه «ناسام -2» تایوان با جت‌های چینی

در حالیکه جنگنده‌های چین بارها برتری خود را به پدافند تایوان نشان داده‌اند، وزیر دفاع این جزیره گفت که قصد خرید سامانه موشکی میان برد «ناسام-2» را از آمریکا دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه جزیره تایوان بطور معمول با نمایش قدرت هوایی چین مواجه می‌شود وزیر دفاع این جزیره روز سه شنبه تایید کرد که تایوان قصد خرید سامانه دفاع موشکی پیشرفته را از آمریکا دارد.

 

به گزارش وبگاه «فوکوس تایوان»،«چیو کو چنگ» وزیر دفاع تایوان گفت که این جزیره برنامه خرید سامانه موشکی پیشرفته سطح به هوای «ناسام -۲» را از ایالات متحده دارد.

 

وزیر دفاع تایوان گفت که گزارش رسانه‌ها در مورد این خرید درست است. او مدعی شد که این سامانه عملکرد خود را در اوکراین نشان داده شده است.

 

بر اساس این گزارش، چین در سال‌های اخیر با افزایش پرواز هواپیماهای نظامی اطراف تایوان، نارضایتی خود را از تحرکات سیاسی و نظامی این جزیره نشان داده است. چین همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و پیام‌های نادرستی به جدایی‌طلبان تایوان ارسال می‌کند.

 

یک کارشناس نظامی تایوان گفت که این سامانه دفاع موشکی میان برد می‌تواند برابر انواع تهدیدات هوایی از جمله حملات پهپادی، موشکی، بالگردی از فاصله ۴۰ تا ۵۰ کیلومتری با اهداف نام برده درگیر شود.

 

تایوان قصد ادغام این سامانه دفاع هوایی پیشرفته را با دیگر تجهیزات پدافندی خود دارد وهدف اول این جزیره تقابل با حملات محتمل هوایی چین است.

 

در ادامه نمایش قدرت چین به تایوان، ارتش چین به تازگی ۳۸ هواپیمای جنگی و ۹ کشتی جنگی را ا اطراف تایوان فرستاد. تایوان نیز اعلام کرده که قصد برگزاری رزمایشی را دارد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار