نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تداوم کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین؛ این بر ارسال «ومپایر»

تداوم کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین؛ این بر ارسال «ومپایر» آمریکا قصد دارد در چارچوب بسته کمک تسلیحاتی جدید به اوکراین، سیستم‌های راکت‌انداز جدید «ومپایر» به این کشور ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رویترز گزارش داد مقام‌های آمریکایی قرار است بسته تسلیحاتی جدیدی به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین اعلام کنند که شامل انواع پهپادهای انتحاری و سیستم راکت‌انداز جدید «ومپایر» می‌شود.

 

رویترز سه‌شنبه به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داد جدیدترین کمک نظامی در هفته جاری رونمایی خواهد شد. کی‌یف مهمات، رادار و سایر سامانه‌های ضد پهپاد را علاوه بر ومپایر دریافت خواهد کرد.

 

این سیستم‌ها را شرکت صنایع جنگ‌افزاری آمریکایی L3Harris تولید کرده که می‌تواند روی اغلب وسایل نقلیه دارای بستر بار از جمله از نوع غیرنظامی یا در یک موقعیت ثابت نصب شود. این سلاح از یک سنسور هدف‌گیری و یک غلاف پرتاب مجهز به چهار راکت هدایت لیزری ۷۰ میلی‌متری تشکیل شده و می‌تواند توسط یک اپراتور علیه هم اهداف هوایی و هم زمینی استفاده شود.

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا سه‌شنبه در سخنانی تاکید کرد واشنگتن هر کاری انجام خواهد داد تا سیستم‌های دفاع هوایی و مهمات مورد نیاز اوکراین را تامین کند.

 

واشنگتن همچنین اخیراً در تصمیمی جنجال‌برانگیز از قصدش برای ارسال مهمات بدنام خوشه‌ای به اوکراین خبر داد. ژنرال «اولکساندر سیرسکی» فرمانده نیروی زمینی ارتش اوکراین و عمیات این ارتش در جبهه شرقی اعلام کرد مهمات خوشه‌ای که آمریکا اواسط تیر قول ارسال آن‌ها به اوکراین را داد وارد این کشور شده و در عرض چند روز آینده توسط نیروهای اوکراینی علیه روسیه به کار گرفته خواهد شد.

 

این فرمانده اوکراینی در عین حال به کُند بودن پیشرفت ضد‌حمله‌ای که اوکراینی‌ها مدت‌ها بر سر آن رجزخوانی می‌کردند اذعان کرد و پیش‌بینی کرد ضد حمله ارتش اوکراین به نتایج سریعی دست پیدا نخواهد کرد.

 

به‌رغم کمک‌های تسلیحاتی گسترده غرب به اوکراین، اخیراً رسانه غربی اعلام کردند در دو هفته نخست از ضدحملات اوکراین علیه روسیه، دستکم ۲۰ درصد از تسلیحاتی که کی‌یف به میدان نبرد ارسال کرده بود، نابود شد.

 

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه ۲۱ تیر در جمع خبرنگاران گفت از چهارم ژوئن (۱۴ خرداد) نیروهای مسلح اوکراین بیش از ۲۶ هزار نظامی و بالغ بر سه هزار سخت‌افزار نظامی (انواع تسلیحات) خود را در جریان ضدحملات از دست دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار