سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق

ایران، محور گفت‌وگوهای بایدن و هرتزوگ

ایران، محور گفت‌وگوهای بایدن و هرتزوگ رئیس‌جمهور آمریکا و رئیس رژیم صهیونیستی، مسائل مربوط به ایران و تقویت روابط تهران-مسکو را محور گفت‌وگوهای خود در کاخ سفید قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر. «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا، در جریان دیدارش با «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، «اهمیت سخنرانی امروز، چهارشنبه هرتزوگ در مقابل کنگره را مورد بحث و بررسی قرار داد» و بر اساس بیانیه‌ منتشرشده، دو طرف درباره برخی مسائل دیگر گفت‌وگو کرده‌اند.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» در بیانیه کاخ‌سفید آمده است که بایدن و هرتزوگ همچنین درباره موضوعات مورد اهتمام دوجانبه از جمله «هماهنگی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و مشارکت نظامی رو به رشد بین ایران و روسیه» گفت‌وگو کرده‌اند.

 

بر اساس بیانیه کاخ سفید، دو طرف به استحکام روابط آمریکا و رژیم اشغالگر اشاره کردند و «نیاز به رویکرد اجماع محور» در خصوص تغییرات قضایی درسرزمین‌های اشغالی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

به همین ترتیب، بایدن «تعهد خود را برای حفظ روند راه‌حل دو کشوری» را تکرار کرده و بر لزوم اتخاذ تدابیر بیشتر برای بهبود وضعیت امنیتی و اقتصادی در کرانه باختری و جلوگیری از آنچه «اقدامات تروریستی» توصیف کرد، تاکید داشت.

 

دو طرف توافق کردند که «به همکاری برای مقابله با یهودی ستیزی مداوم ادامه دهند». آن‌ها همچنین درباره همکاری برای توسعه راه‌حل های مبتنی بر فناوری برای حل چالش‌های مشترک جهانی، مانند تغییرات آب و هوا، بیماری‌های همه‌گیر، و ناامنی غذایی گفت‌وگو کردند.

 

هرتزوگ در حالی امروز و در برنامه روز دوم سفرش به کنگره آمریکا می‌رود که پیش‌تر چند نفر از نمایندگان آمریکایی نظیر «ایهان عمر» و «الکسندریا اوکاسیو کورتز»، در اعتراض به سیاست‌های کابینه تل‌آویو اعلام کرده‌ بودند این سخنرانی را تحریم خواهند کرد.

 

هرتزوگ در شرایطی به واشنگتن سفر کرده که کمیته برگزاری تظاهرات در سرزمین‌های اشغالی صبح روز گذشته سه‌شنبه، هجدهم جولای تجمع‌های اعتراضی را تحت عنوان «روز ملی مخالفان»، نسبت به روند قانون‌گذاری طرح تغییرات قضایی آغاز کردند و امروز هم این اعتراضات ادامه پبدا کرده است.

 

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارشی از این سفر نوشته بود: دعوت هرتزوگ به واشنگتن برای دومین بار در کمتر از یک سال گذشته، نوعی چالش برای نتانیاهو محسوب می‌شود؛ نخست‌وزیری که پیش از از ۷ ماه، منتظر دعوتنامه‌ای از آمریکا است، این دوره زمانی «برای دعوت آمریکا از نخست‌وزیر اسرائیل، پس از تشکیل کابینه بی‌سابقه است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار