صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

پیگیری وزارت راه برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک ها

پیگیری وزارت راه برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک ها با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر پرداخت تسهیلات توسط بانک ها، وزارت راه پیگیری های خود را برای اجرایی شدن این اقدام در دستور کار خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، این روز‌ها با توجه به عوض شدن رئیس صندوق توسعه مسکن و همچنین تاکید رئیس جمهور مبنی بر پرداخت تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک‌ها، بسیاری از بانک‌ها برنامه ریزی برای پرداخت تسهیلات را در دستور کار خود قرار داده اند که البته هنوز تا رسیدن به اهداف تعیین شده در این بخش فاصله بسیار زیادی وجود دارد چراکه به گفته بسیاری از کارشناسان در شرایطی که بازار مسکن این روز‌ها تشنه تولید مسکن است؛ بنابراین باید هدف گذاری‌ها در این بخش صورت گیرد تا شاهد بهبود وضعیت قیمت مسکن باشیم.

 

براین اساس در جدید‌ترین برنامه ریزی صورت گرفته برای تسریع در روند ساخت مسکن امروز اعلام شد که از ورود بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان به منابع صندوق ملی مسکن واریز شده است و این میزان اعتبار از محل بازگشت وام‌های مسکن مهر، واریزی سازمان ملی زمین و مسکن و تملک زمین به استناد بند الف تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تامین شده است.

 

با تسریع فرآیند واریز وجوه پیش بینی شده از سوی سازمان‌های ذی‌ربط، امکان حمایت بیشتر این صندوق از پروژه‌های نیمه تمام مسکن مهر و عملیات آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن فراهم می‌شود.

 

همچنین روز گذشته سرپرست دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه وشهرسازی اعلام کرد که همکاری بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن افزایش یافته است به طوریکه تاکنون یک‌ میلیون و ۳۴۷ هزار متقاضی برای دریافت تسهیلات ساخت مسکن به چهار بانک همراه با بانک مسکن که بیشترین سهمیه پرداخت وام مسکن برای ساخت در طرح نهضت ملی مسکن را دارند، به این بانک‌ها معرفی شدند که تاکنون مبلغ حدود ۳۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ساخت مسکن برای ۳۲۲ هزار متقاضی پرداخت شده است.

 

سامانه تسهیلات ساخت مسکن شامل خودمالکی، اجاره ۹۹ ساله مسکن روستایی و مسکن حمایتی است. بانک‌ها برای دریافت ودیعه در مسکن روستایی و خودمالکی مشکلی نداشتند، اما برخی بانک‌ها در مورد مسکن ۹۹ ساله مشکلاتی داشتند که با رفع این مشکل از طریق PSP‌های بانک‌ها و اتصال آن به سامانه امکان پرداخت تسهیلات به طرح ۹۹ ساله هم برطرف شد.

 

در شرایط کنونی به گفته بسیاری از کارشناسان و سازندگان تنها راه نجات و خروج از رکود در بازار مسکن و کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن پرداخت تسهیلات به این حوزه است که باید همواره در دستور کار تمامی بانک‌ها و همچنین مورد پیگیری وزارت راه وشهرسازی باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
0
0
سلام،
تسهیلات ساخت نهضت ملی مسکن ۵۵۰ میلیونی به هیچ عنوان توسط بانک ها در حوزه خودمالکی پرداخت نمیشود و بانک ها میگویند بخشنامه افزایش سقف ۵۵۰ صرفا مربوط به طرح های ۹۹ ساله میباشد.
من بعنوان متقاضی نهضت ملی خودمالکی برای مبلغ ۵۵۰ میلیون اقدام به ثبتنام کردم اما بانک تجارت از پرداخت این تسهیلات ممانعت میکند و انجام نمیدهد
بانک های دیگر هم پرداخت ۵۵۰ را انجام نمیدهند.
جالب اینجاست که با بانک مرکزی تماس گرفتم کارشناس بانک مرکزی هم میگوید به خودمالکان تعلق نمیگیرد درصورتی که اکثریت متقاضی استفاده کنندگان از طرح خودمالکان هستند.
این ممانعت بانک ها از پرداخت درحالی صورت میگیرد که سامانه ثبتنامی نهضت ملیsaman.mrud.ir برای افراد خودمالکین مبلغ را ۵۵۰ میلیون نشان میدهد.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار