سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

اختصاص۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های کیف و کفش به خارج تهران

اختصاص۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های کیف و کفش به خارج تهران در جلسه رفع مشکلات صنف و بازار کیف و کفش به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شد برای ساماندهی صنوف کیف و کفش حدود ۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های تولیدی به حریم شهر پیش بینی و انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه رفع مشکلات صنف و بازار کیف و کفش ظهر چهارشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه درباره مسائل و جبران خسارات پاساژ سوخته کیف و کفش در بازار بزرگ تهران و همچنین رفع مشکلات شهرک‌های صنعتی کیف و کفش در استان تهران بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

در این جلسه با اشاره به اهمیت، جایگاه و قدمت ویژه فعالان و صنف کیف و کفش در طول سالیان گذشته در اشتغالزایی و کمک به رشد تولید ناخالص داخلی به بازدید دو هفته گذشته خود از بازار کیف و کفش تهران اشاره و تأکید کرد: اقدامات و جلسات انجام شده طی دو هفته گذشته برای حل مشکلات این صنف مهم، نشانگر توجه و اهمیت دولت به بخش‌هایی از صنعت کشور با نرخ اشتغالزایی بالا است که باید هر چه سریعتر مشکلات باقی مانده در خصوص کسبه پاساژ سوخته و مشکلات تولیدی در این صنف حل شود.

همچنین در این جلسه که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، شهردار و استاندار تهران و مسئولان دستگاههای مربوطه برگزار شد، گزارشی از اقدامات لازم و انجام شده در خصوص تعیین تکلیف پاساژ سوخته کیف و کفش از جمله عملیات آواربرداری، اعطای مجوز بازسازی و همکاری نهادهای ذیربط با کاسبان و تولیدکنندگان این پاساژ ارائه شد.

معاون اول رئیس جمهور پس از استماع گزارش روند اقدامات انجام شده در دو هفته گذشته دستور داد تا در خصوص عملیات بازسازی پاساژ سوخته با کمک و اعلام آمادگی کاسبان و تولیدکنندگان این پاساژ، شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و مالک پاساژ ظرف روزهای آینده هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

همچنین در خصوص فعالان حوزه تولید کیف و کفش در منطقه قرچک تهران نیز پیش بینی شد تا با مسئولیت وزارت صمت در فاز سوم توسعه شهرک صنعتی در این منطقه مشکلات تولیدکنندگان از جمله تعویق در پیش پرداخت و اقساط زمین‌های واگذاری شده و مزایده برای واحدهای کوچک با همکاری این وزارتخانه و شرکت شهرکهای صنعتی هر چه سریعتر رفع شود.

مخبر همچنین از وزیر صمت خواست تا در خصوص واگذاری امتیازات و امکانات به شهرکهای صنعتی خصوصی اقدامات لازم را اتخاذ کند.

همچنین در این جلسه استاندار تهران گزارشی از واحدهای تولیدی کیف و کفش در چهار شهر تهران، اسلامشهر، قرچک و بهارستان با اشتغالزایی رسمی ۱۱۲ هزار نفری ارائه کرد و مقرر شد برای ساماندهی صنوف کیف و کفش در شهر اسلامشهر در حدود ۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه های تولیدی به حریم شهر بررسی، پیش بینی و انجام شود.

استاندار تهران نیز موظف شد پس از بررسی جامع در خصوص وضعیت تولیدکنندگان کیف و کفش در چهار شهر تهران، اسلامشهر، قرچک و بهارستان گزارشی در خصوص مشکلات و مسائل این صنف مهم تولیدی به هیات دولت ارائه دهد.

همچنین مقرر شد شهرداری تهران بررسی ها و اقدمات لازم برای ایجاد یک پایگاه نیروی انتظامی و ایستگاه آتش نشانی در منطقه بازار بزرگ تهران را در دستور کار قرار دهد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار