اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

تدوین برنامه‌ای جامع برای احداث ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه برق هسته ای

در جلسه‌ای به ریاست مخبر مقرر شد احداث ۲۰ هزار مگاوات نیروگاه برق هسته‌ای تا افق ۱۴۲۰ در دستورکار سازمان انرژی اتمی قرار گیرد و با اتخاذ تمهیدات لازم، احداث نیروگاه‌ها و نیز مهندسی و ساخت، با استفاده از ظرفیت داخلی و تعیین نقش هر دستگاه تدوین شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه کارگروه توسعه نیروگاه‌های اتمی کشور ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و بر برنامه‌ریزی برای تامین 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای تا افق 1420 تاکید شد.

مخبر در این جلسه از اهتمام جدی دولت برای احداث 20 هزار مگاوات نیروگاه برق هسته‌ای خبر داد و گفت: لازم است در برنامه جامع احداث این نیروگاه‌ها مدل تامین مالی آن نیز مشخص شود.
وی افزود: در مسیر احداث نیروگاه‌های هسته‌ای باید روند حرکت به نحوی باشد که به انتقال تکنولوژی و ارتقاء دانش فنی کشور منجر شود و به تدریج در فرایند تولید و در تمامی ابعاد و مراحل ساخت و مهندسی به سمت خودکفایی حرکت کنیم.

در این جلسه که وزیر نیرو و رئیس کل بانک مرکزی و برخی مسئولان دستگاه‌های دیگر نیز حضور داشتند، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از اقدامات صورت گرفته نظیر مکان‌یابی، مطالعه، هماهنگی و تحقق الزامات احداث نیروگاه هسته‌ای ارائه کرد و گفت: تاکنون پنج نقطه در کشور برای احداث نیروگاه تعیین شده و اقدامات اولیه و مقدمات کار و بعضاً عملیات اجرایی آن و عقد قرارداد با صنایع داخلی انجام شده است.

وزیر نیرو نیز در‌ این نشست توضیحاتی در خصوص احداث نیروگاه هسته‌ای، موضوع جانمایی نیروگاه‌ها و ضرورت توجه به خطوط انتقال نیرو مطالبی ارائه کرد.

در ا‌دامه این نشست مقرر شد احداث 20 هزار مگاوات نیروگاه برق هسته‌ای تا افق 1420 در دستورکار سازمان انرژی اتمی قرار گیرد و با اتخاذ تمهیدات لازم، احداث نیروگاه‌ها و نیز مهندسی و ساخت، با استفاده از ظرفیت داخلی و تعیین نقش هر دستگاه تدوین و در جلسه آتی ارائه گردد.

همچنین مقرر شد الگوی تامین مالی اجرای طرح با برنامه ساخت داخل و مشارکت خارجی توسط سازمان انرژی اتمی تدوین و در جلسه آینده مطرح شود.

با توجه به اینکه محل احداث نیروگاه‌ها تعیین شده و شرکت‌های احداث و بهره‌برداری منطقه‌ای فعالیت‌های مقدماتی و مطالعاتی را آغاز کرده‌اند، مقرر شد دستگاه‌های اجرایی برای سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی همکاری لازم را انجام دهند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار