اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

اختصاص۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های کیف و کفش به خارج تهران

اختصاص۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های کیف و کفش به خارج تهران در جلسه رفع مشکلات صنف و بازار کیف و کفش به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور مقرر شد برای ساماندهی صنوف کیف و کفش حدود ۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه‌های تولیدی به حریم شهر پیش بینی و انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه رفع مشکلات صنف و بازار کیف و کفش ظهر چهارشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. در این جلسه درباره مسائل و جبران خسارات پاساژ سوخته کیف و کفش در بازار بزرگ تهران و همچنین رفع مشکلات شهرک‌های صنعتی کیف و کفش در استان تهران بحث، بررسی و تصمیم گیری شد.

در این جلسه با اشاره به اهمیت، جایگاه و قدمت ویژه فعالان و صنف کیف و کفش در طول سالیان گذشته در اشتغالزایی و کمک به رشد تولید ناخالص داخلی به بازدید دو هفته گذشته خود از بازار کیف و کفش تهران اشاره و تأکید کرد: اقدامات و جلسات انجام شده طی دو هفته گذشته برای حل مشکلات این صنف مهم، نشانگر توجه و اهمیت دولت به بخش‌هایی از صنعت کشور با نرخ اشتغالزایی بالا است که باید هر چه سریعتر مشکلات باقی مانده در خصوص کسبه پاساژ سوخته و مشکلات تولیدی در این صنف حل شود.

همچنین در این جلسه که با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، شهردار و استاندار تهران و مسئولان دستگاههای مربوطه برگزار شد، گزارشی از اقدامات لازم و انجام شده در خصوص تعیین تکلیف پاساژ سوخته کیف و کفش از جمله عملیات آواربرداری، اعطای مجوز بازسازی و همکاری نهادهای ذیربط با کاسبان و تولیدکنندگان این پاساژ ارائه شد.

معاون اول رئیس جمهور پس از استماع گزارش روند اقدامات انجام شده در دو هفته گذشته دستور داد تا در خصوص عملیات بازسازی پاساژ سوخته با کمک و اعلام آمادگی کاسبان و تولیدکنندگان این پاساژ، شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و مالک پاساژ ظرف روزهای آینده هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

همچنین در خصوص فعالان حوزه تولید کیف و کفش در منطقه قرچک تهران نیز پیش بینی شد تا با مسئولیت وزارت صمت در فاز سوم توسعه شهرک صنعتی در این منطقه مشکلات تولیدکنندگان از جمله تعویق در پیش پرداخت و اقساط زمین‌های واگذاری شده و مزایده برای واحدهای کوچک با همکاری این وزارتخانه و شرکت شهرکهای صنعتی هر چه سریعتر رفع شود.

مخبر همچنین از وزیر صمت خواست تا در خصوص واگذاری امتیازات و امکانات به شهرکهای صنعتی خصوصی اقدامات لازم را اتخاذ کند.

همچنین در این جلسه استاندار تهران گزارشی از واحدهای تولیدی کیف و کفش در چهار شهر تهران، اسلامشهر، قرچک و بهارستان با اشتغالزایی رسمی ۱۱۲ هزار نفری ارائه کرد و مقرر شد برای ساماندهی صنوف کیف و کفش در شهر اسلامشهر در حدود ۵۰ هکتار زمین برای انتقال کارگاه های تولیدی به حریم شهر بررسی، پیش بینی و انجام شود.

استاندار تهران نیز موظف شد پس از بررسی جامع در خصوص وضعیت تولیدکنندگان کیف و کفش در چهار شهر تهران، اسلامشهر، قرچک و بهارستان گزارشی در خصوص مشکلات و مسائل این صنف مهم تولیدی به هیات دولت ارائه دهد.

همچنین مقرر شد شهرداری تهران بررسی ها و اقدمات لازم برای ایجاد یک پایگاه نیروی انتظامی و ایستگاه آتش نشانی در منطقه بازار بزرگ تهران را در دستور کار قرار دهد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار