معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

کشته شدن ۳۰ تروریست الشباب در حمله ارتش سومالی

ارتش سومالی از حمله موفق به گروه تروریستی الشباب و کشته شدن ده‌ها نفر از اعضای این گروه تروریستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت دفاع سومالی روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش این کشور دستکم ۳۰ تروریست الشباب از جمله دو فرمانده آن‌ها را کشت.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» وزارت دفاع سومالی اعلام کرد که ارتش این کشور این عملیات را نزدیک منطقه «القوره» نزدیک اقلیم «جلجلود» انجام داد و طی این حمله ۳۰ عضو گروه الشباب کشته شدند.

سومالی از سال ۱۹۹۱ به صحنه جنگ داخلی تبدیل شده و از سال ۲۰۰۷ شاهد شورش یک گروه مسلح موسوم به الشباب است. این گروه در تلاش برای براندازی دولت مشروع سومالی است و از آن زمان تاکنون عملیات‌های تروریستی زیادی را در موگادیشو و دیگر شهر‌های سومالی انجام داده به‌نحوی که شمار زیادی از افراد قربانی این حملات شده‌اند.

گروه تروریستی الشباب در سال ۲۰۱۱ از «موگادیشو» پایتخت سومالی رانده شد و بسیاری از پایگاه‌های خود را از دست داد، اما این گروه همچنان بر مناطق روستایی زیادی سیطره دارد. ارتش سومالی با کمبود تجهیزات و سوء سازماندهی برای مقابله با تهدیدات گروه تروریستی الشباب مواجه است.

وزارت دفاع سومالی اعلام کرد که در روز‌های اخیر ۲۰۰ تروریستی الشباب وابسته به القاعده در عملیات نظامی کشته شدند.

سومالی کشور واقع در شمال آفریقا سال‌هاست که گرفتار ناامنی بوده و تهدیدات اصلی از سوی الشباب و گروه‌های دیگر تروریستی وابسته به القاعده و داعش سرچشمه می‌گیرد.

سومالی از سال ۱۹۹۱ به صحنه جنگ داخلی تبدیل شده و از سال ۲۰۰۷ شاهد شورش یک گروه مسلح موسوم به الشباب است. این گروه در تلاش برای براندازی دولت مشروع سومالی است و از آن زمان تاکنون عملیات‌های تروریستی زیادی را در موگادیشو و دیگر شهر‌های سومالی انجام داده به‌نحوی که شمار زیادی از افراد قربانی این حملات شده‌اند.

گروه تروریستی الشباب که دارای گرایشات فکری وابسته به القاعده است، از سال ۲۰۰۷ برای سرنگونی دولت مرکزی سومالی تلاش می‌کند و تاکنون عملیات‌های تروریستی زیادی را انجام داده و شمار زیادی از نظامیان و غیرنظامیان را به قتل رسانده است.

وزارت دفاع سومالی اخیرا اعلام کرد که نیرو‌های این کشور ۴۰ عضو گروه تروریستی الشباب را در عملیات هوایی و زمینی در اقلیم «جوبای سفلی» در جنوب این کشور از پا درآورده‌اند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار