جنایت جدید در غرب سوریه؛ شهادت بیش از ۳۰ شهروند سوری در قتل عام اهالی یک روستای دیگر اعدام ۵۳۲ تن از علوی‌ها توسط شورشیان هیأت تحریر الشام آتش‌سوزی شدید در انبار‌های مواد غذایی در غزه ترامپ از بانک خصوصی آمریکایی شکایت کرد حمایت کشور‌های اروپایی از طرح اعراب برای بازسازی غزه واکنش عراقچی به ادعای ارسال نامه توسط ترامپ به رهبر انقلاب دفاعیات نماینده چین از ایران و برجام در آژانس؛ آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت تاریخی خود فرار کند عراق: حشد شعبی یک نهاد رسمی است دولت موقت سوریه مسیر‌های منتهی به شهر‌های منطقه ساحل را بست ترامپ درباره ایران: روز‌های جالبی در پیش است اعدام ۵۲ علوی توسط حکومت موقت سوریه ابراز نگرانی ایران نسبت به تحولات سوریه عراقچی: ایران تا زمان اعمال فشار حداکثری، مذاکره‌ای با آمریکا نخواهد داشت واکنش تهران به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران نمایندگی ایران در سازمان ملل: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

دولت عراق خطاب به سفیر سوئد:خاک عراق را ترک کن

در پی هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد، دفتر نخست‌وزیری عراق اعلام کرد که در نشست اضطراری امروز (پنجشنبه، ۲۰ جولای)، کابینه، دولت عراق تصمیم گرفت، کاردار سفارت خود در سوئد را از این کشور فرا بخواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر نخست‌وزیری عراق، همچنین اعلام کرد که «محمد شیاع السودانی» دستور اخراج سفیر سوئد در بغداد را صادر کرد.

وزارت خارجه عراق نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد: کادر سفارت عراق در سوئد به کشور فراخوانده شدند و به سفیر سوئد نیز ابلاغ شد که عراق را ترک کند.

پلیس سوئد روز چهارشنبه (۱۹ جولای) اعلام کرد که برای برگزاری یک تجمع اعتراضی در بیرون سفارت عراق در استکهلم مجوز صادر کرده است. در همین حال، برخی رسانه‌ها گزارش دادند: سازمان‌دهندگان این تجمع اعتراضی قصد سوزاندن مجدد کتاب مقدس مسلمانان را دارند.

امروز (پنجشنبه، ۲۰ جولای)، برای دومین بار طی چند هفته اخیر، عاملان قرآن‌سوزی در سوئد، با چراغ سبز پلیس این کشور و پس از دریافت مجوز برای تجمع ضد اسلامی در استکهلم، به قرآن کریم اهانت کردند

۲۸ ژوئن گذشته بود که «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. پس از آن، دستگاه قضایی عراق حکم جلب این شهروند سوئدی عراقی تبار را صادر کرد و وزارت خارجه عراق از دولت سوئد خواست تا فرد هتاک به قرآن کریم را جهت محاکمه به این کشور تحویل دهد.

دفتر نخست‌وزیری عراق، پیشتر به استکهلم هشدار داده بود که در صورت اهانت مجدد به قرآن کریم در تجمع ضد اسلامی امروز، روابطش با سوئد را قطع می‌کند.

در پی علنی شدن مجوز جدید پلیس سوئد برای برگزاری یک تجمع ضد اسلامی جدید با وجود خشم و انزجاری عمومی در جهان و با پنهان‌کاری پلیس سوئد درباره قصد سازمان‌دهندگان این تجمع، پلیس استکهلم به خبرگزاری فرانسه گفت که برای یک «تجمع عمومی» در بیرون سفارت عراق مجوز صادر کرده است اما از ارائه اطلاعات بیشتر درباره برنامه‌های معترضان خودداری کرد.

خبرگزاری رسمی سوئد (TT)، مدعی شد سازمان‌دهندگان این تجمع در درخواستی که به پلیس ارائه کرده‌اند، ابلاغ کردند، قصد سوزاندن کتاب قرآن و پرچم عراق را دارند و همان افرادی که در تجمع ماه گذشته شرکت داشتند، قصد راه‌اندازی این تجمع جدید را دارند.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که از پلیس سوئد خواسته تا نامه درخواست این افراد در اختیار این رسانه قرار دهد، اما این درخواست، پاسخ داده نشد. پلیس سوئد برای تبرئه کردن خود از سرزنش‌ها و خشم عمومی بابت صدور مجوز برای هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمان‌ها ادعا می‌کند که فقط برای تجمع‌های عمومی و نه اتفاقاتی که در طی آن رخ می‌دهد، مجوز صادر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر