دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

هشدار وزیر خارجه عراق به سوئد درباره تکرار اهانت به قرآن

هشدار وزیر خارجه عراق به سوئد درباره تکرار اهانت به قرآن وزیر خارجه عراق در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سوئدی خود، با خطرناک توصیف کردن هتک حرمت کتاب مقدس مسلمانان، از وی خواست تا مانع از تکرار اینگونه اقدامات شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق روز چهارشنبه خبر داد که «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق در گفت وگوی تلفنی با «توبیاس بیلستروم» وزیر خارجه سوئد بر ضرورت عدم هتک حرمت اسلام و قرآن کریم تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری واع عراق، الصحاف گفت که فؤاد حسین تلفنی با توبیاس بیلستروم که معاون نخست وزیر سوئد نیز به شمار می‌آید گفتگو کرده و درباره تکرار اهانت به قرآن و آتش زدن آن صحبت کرد.

روز چهارشنبه (۲۸ ژوئن) بود که مومیکا» شهروند سوئدی عراقی الاصل ۳۷ساله در استکهلم، مصادف با نخستین روز تعطیلات عید قربان، در هتک حرمت مقدسات اسلامی نسخه‌ای از قرآن کریم را در مقابل یک مسجد سوزاند و موجب واکنش‌های جهانی به این جنایت شد.

وزیر خارجه عراق در ادامه گفتگو با وزیر خارجه سوئد با خطرناک توصیف کردن این اقدامات، از دولت سوئد خواست تا مانع از تکرار این اقدامات اهانت آمیز شده و تاکید کرد که باید با آن مقابله کند.

وی تاکید کرد که باید موضع بین المللی قاطعی بر اساس قوانین و معیار‌های بین المللی وجود داشته باشد که بر اساس آن هرگونه هتک حرمت و بی‌احترامی به ادیان، کتاب‌های مقدس و اعتقادات منع شده و اینگونه اقدامات ضمن چارچوب‌های آزادی بیان حساب نشوند.

در پی هتک حرمت به قرآن در سوئد، کشور‌های اسلامی و عربی با فراخواندن سفرای خود از استکهلم و همچنین احضار سفرای سوئدی، مراتب اعتراض خود را نسبت به تداوم این اقدامات جنایتکارانه نشان دادند. علاوه بر این در کشور‌هایی همچون عراق، مردم در مقابل سفارت سوئد تظاهرات کردند؛ کویتی‌ها و یمنی‌ها نیز برای نشان اعتراض خود، استفاده از کالا‌های ساخت سوئد را تحریم کردند.

اقدام جنایتکارانه هتک حرکت قرآن کریم که همیشه با حمایت امنیتی پلیس در استکهلم و شهر‌های دیگر تکرار می‌شود، نقش حمایتگرانه دولت سوئد را برای همگان روشن کرده و موجب اعتراض رسمی دولت‌های جهان اسلام شده است؛ چرا که این کشور غربی میزبان ۶۰۰هزار مسلمان است.

در حادثه آتش زدن قرآن کریم توسط مومیکا بعد از عید قربان، حدود ۲۰۰ نفر حاضر شدند و پلیس سوئد یک جوان که قصد سنگ پرتاب کردن به سوی این مهاجر عراقی را داشت، بازداشت کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار