وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

پارلمان عراق: از تصمیم قطع روابط با سوئد کاملا حمایت می‌کنیم

پارلمان عراق: از تصمیم قطع روابط با سوئد کاملا حمایت می‌کنیم امروز (پنجشنبه، ۲۹ تیر)، برای دومین بار طی چند هفته اخیر، عاملان قرآن‌سوزی در سوئد، با چراغ سبز پلیس این کشور و پس از دریافت مجوز برای تجمع ضد اسلامی در استکهلم، به قرآن کریم و پرچم عراق اهانت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در واکنش به این اقدام موهن، باسم العوادی سخنگوی دولت عراق به شبکه خبری الجزیره گفت: از تکرار حادثه آتش زدن قرآن کریم و پرچم عراق در برابر سفارت خود در سوئد غافلگیر شدیم. ما به مسئولان سوئد اعلام کردیم که اگر قرآن کریم آتش زده شود، سفیر این کشور را اخراج خواهیم کرد.

العوادی با بیان اینکه دولت عراق، برای حمایت از همه هیأتهای دیپلماتیک، راهبرد جدید تدوین کرده است، تصریح کرد: نباید به این بهانه که فردی این کتاب مقدس را دوست ندارد، آن را آتش بزند. آتش زدن قرآن و پرچم عراق، بر وضعیت امنیتی عراق تأثیر می‌گذارد.

پلیس سوئد روز چهارشنبه (۲۸ تیر) اعلام کرد که برای برگزاری یک تجمع اعتراضی در بیرون سفارت عراق در استکهلم مجوز صادر کرده است. در همین حال، برخی رسانه‌ها گزارش دادند: سازمان‌دهندگان این تجمع اعتراضی قصد سوزاندن مجدد کتاب مقدس مسلمانان را دارند.

امروز سلوان مومیکا، فردی که در نخستین روز تعطیلات عید قربان پیش در پایتخت سوئد اقدام به آتش‌زدن قرآن کریم کرده بود، خود را به مقابل ساختمان سفارت عراق رساند و تحت حمایت پلیس سوئد، قران کریم و پرچم عراق را زیر پای خود لگدمال کرد. شمار زیادی از مسلمانان نیز خود را به محل اهانت به قرآن کریم رساندند و با شعار «لااله الا الله» به فرد موهن، پاسخ دادند.

دفتر نخست‌وزیری عراق، پیشتر به استکهلم هشدار داده بود که در صورت اهانت مجدد به قرآن کریم در تجمع ضد اسلامی امروز، روابطش با سوئد را قطع می‌کند که امروز اعلام کرد این اقدام را عملی کرده و روابط خود را با این کشور قطع کرده است.

پارلمان عراق نیز در واکنش به این جنایت، تشکیل جلسه داد و تأکید کرد که به صورت قاطع از این اقدام دولت این کشور حمایت می‌کند. محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق گفت: خشم و مخالفت قاطع خود را با حمایت و مجوز دولت سوئد برای اهانت به مقدسات مسلمانان و تعدی به حرمت قرآن کریم اعلام می‌کنیم».

الحلبوسی همچنین تأکید کرد: «تصمیم دولت عراق برای قطع روابط دیپلماتیک با سوئد را تأیید می‌کنیم. همچنین در قبال هر کشوری که به مقدسات مسلمانان احترام نگذارد یا از هر اهانتی به مقدسات سایر ادیان حمایت کند، از انجام چنین اقدامی (قطع روابط) حمایت خواهیم کرد».

خبرگزاری رسمی سوئد (TT)، مدعی شد سازمان‌دهندگان این تجمع در درخواستی که به پلیس ارائه کرده‌اند، ابلاغ کردند، قصد سوزاندن کتاب قرآن و پرچم عراق را دارند و همان افرادی که در تجمع ماه گذشته شرکت داشتند، قصد راه‌اندازی این تجمع جدید را دارند.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که از پلیس سوئد خواسته تا نامه درخواست این افراد در اختیار این رسانه قرار دهد، اما این درخواست، پاسخ داده نشد. پلیس سوئد برای تبرئه کردن خود از سرزنش‌ها و خشم عمومی بابت صدور مجوز برای هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمان‌ها ادعا می‌کند که فقط برای تجمع‌های عمومی و نه اتفاقاتی که در طی آن رخ می‌دهد، مجوز صادر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار