ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تماس وزیر خارجه سوئد با همتای ایرانی/امیرعبداللهیان: فرد اهانت‌کننده دستگیر و محاکمه شود

وزیر خارجه سوئد در تماس تلفنی امروز با دکتر امیرعبداللهیان گفت: دولت سوئد هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمانان، قرآن کریم، را محکوم می کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد در تماس تلفنی امروز با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان گفت: دولت سوئد هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمانان، قرآن کریم، را محکوم می کند.

 

توبیاس بیلستروم اظهار داشت: شخص نخست وزیر و بیانیه رسمی وزارت خارجه سوئد به صراحت اعلام کرده که این اقدام موضع دولت سوئد نیست.

 

وزیرخارجه سوئد تصریح کرد: پلیس سوئد مجوز برگزاری تجمعات را صادر می کند و احدی در سوئد برای اهانت به قرآن مسلمانان مجوز نداده است، اما این فرد سوء استفاده کرده است و ما آنرا محکوم می کنیم.

 

دکتر امیرعبداللهیان در پاسخ به اظهارات همتای سوئدی تاکید کرد: بی حرمتی به قرآن کریم و دیگر کتب و مقدسات ادیان الهی در هر کجا، توسط هر شخص و تحت هر شرایطی قویا محکوم است. تکرار این اقدامات به بهانه آزادی بیان غیر قابل قبول و توجیه است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: سوئد باید به این نوع از نفاق افکنی و ترویج خشونت که عواقب عمیقی در پی دارد پایان دهد.

 

دکتر امیرعبداللهیان تصریح کرد: در حالیکه سوئد داعیه پیشرو بودن در عرصه حقوق بشر را دارد، چگونه می تواند در کمتر از 10 روز از تصویب شدن قطعنامه نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در محکومیت توهین به مقدسات دینی اینگونه بی تفاوت از کنار آن بگذرد؟

 

دکتر امیرعبداللهیان خطاب به وزیر خارجه سوئد گفت: پلیس سوئد اجازه داد که با سو استفاده از آزادی بیان به هسته مرکزی وجدان، عقیده و اعتقاد همه مسلمانان جهان آشکارا توهین شود، در واقع این خشونتی آشکار علیه مسلمانان بشمار می رود. اگر در مورد هر یک از ادیان ابراهیمی و کتب آسمانی دیگر نیز این اتفاق می افتاد باید علاوه بر محکومیت، فرد یا اعضای جریان خطاکار دستگیر و محاکمه شوند.

 

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان ساخت: در کنار بیانیه، فرد مرتکب این اهانت غیر قابل بخشش باید دستگیر، محاکمه و پاسخگوی اقدامات خود باشد. در غیر این صورت سوئد باید منتظر تصمیمات قاطع کشورهای اسلامی باشد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار