واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تماس وزیر خارجه سوئد با همتای ایرانی/امیرعبداللهیان: فرد اهانت‌کننده دستگیر و محاکمه شود

وزیر خارجه سوئد در تماس تلفنی امروز با دکتر امیرعبداللهیان گفت: دولت سوئد هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمانان، قرآن کریم، را محکوم می کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد در تماس تلفنی امروز با دکتر امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان گفت: دولت سوئد هتک حرمت به کتاب آسمانی مسلمانان، قرآن کریم، را محکوم می کند.

 

توبیاس بیلستروم اظهار داشت: شخص نخست وزیر و بیانیه رسمی وزارت خارجه سوئد به صراحت اعلام کرده که این اقدام موضع دولت سوئد نیست.

 

وزیرخارجه سوئد تصریح کرد: پلیس سوئد مجوز برگزاری تجمعات را صادر می کند و احدی در سوئد برای اهانت به قرآن مسلمانان مجوز نداده است، اما این فرد سوء استفاده کرده است و ما آنرا محکوم می کنیم.

 

دکتر امیرعبداللهیان در پاسخ به اظهارات همتای سوئدی تاکید کرد: بی حرمتی به قرآن کریم و دیگر کتب و مقدسات ادیان الهی در هر کجا، توسط هر شخص و تحت هر شرایطی قویا محکوم است. تکرار این اقدامات به بهانه آزادی بیان غیر قابل قبول و توجیه است.

 

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: سوئد باید به این نوع از نفاق افکنی و ترویج خشونت که عواقب عمیقی در پی دارد پایان دهد.

 

دکتر امیرعبداللهیان تصریح کرد: در حالیکه سوئد داعیه پیشرو بودن در عرصه حقوق بشر را دارد، چگونه می تواند در کمتر از 10 روز از تصویب شدن قطعنامه نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در محکومیت توهین به مقدسات دینی اینگونه بی تفاوت از کنار آن بگذرد؟

 

دکتر امیرعبداللهیان خطاب به وزیر خارجه سوئد گفت: پلیس سوئد اجازه داد که با سو استفاده از آزادی بیان به هسته مرکزی وجدان، عقیده و اعتقاد همه مسلمانان جهان آشکارا توهین شود، در واقع این خشونتی آشکار علیه مسلمانان بشمار می رود. اگر در مورد هر یک از ادیان ابراهیمی و کتب آسمانی دیگر نیز این اتفاق می افتاد باید علاوه بر محکومیت، فرد یا اعضای جریان خطاکار دستگیر و محاکمه شوند.

 

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان ساخت: در کنار بیانیه، فرد مرتکب این اهانت غیر قابل بخشش باید دستگیر، محاکمه و پاسخگوی اقدامات خود باشد. در غیر این صورت سوئد باید منتظر تصمیمات قاطع کشورهای اسلامی باشد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار