پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

سرلشکر سلامی: اهانت کنندگان به قرآن کریم امنیت نخواهند داشت

فرمانده کل سپاه در واکنش به اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد گفت: دیر یا زود دست انتقام مجاهدان مومن، گریبان سیاستمداران و صحنه گردانان این گونه جنایت‌ها را خواهد گرفت و برای عامل این جنایت نیز اشد مجازات را مقدر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد گفت: از تکرار و توالی اهانت به قرآن و مقدسات مسلمین و بلکه آحاد موحدان عالم چنین برمی‌آید که این اقدام یک راهبرد و سیاست شیطانی تعریف شده در اتاق‌های فکر ضدیت با اسلام و جهان اسلام است که هر از چندگاه تحت شعار فریبنده آزادی بیان و عقیده توسط عناصر مزدور به ویژه در اروپا پدیدار می‌شود.

 وی افزود : این جسارت‌ها موجب اتحاد و انسجام بیشتر امت اسلامی و به ویژه توجه عمیق‌تر و گسترده‌تر نسل جوان در اقصی نقاط عالم به حقایق و مفاهیم نورانی و حیات بخش قرآن مجید شده و علاوه بر برانگیخته‌تر شدن احساسات مسلمانان علیه دشمنان اسلام عزیز ، بیش از هر مقوله‌ای اهانت کنندگان به مقدسات دینی را آماج خشم ، نفرت و انتقام آنان قرار می‌دهد.

سرلشکر سلامی با اشاره به ضرورت پیش بینی اقدامات و سازوکارهای بازدارنده برای پایان بخشیدن به سیاست پلید اسلام ستیزی و اهانت جریان‌های ضد دینی علیه قرآن و مقدسات مسلمانان از سوی کشورها و دولت‌های اسلامی و نیز همراه‌سازی مجامع و مراجع معتبر بین المللی در این راستا ، اعلام کرد: اجازه نمی‌دهیم کسانی که به قرآن اهانت می‌کنند امنیت داشته باشند ؛ اگر کسی بخواهد با دین ما و قرآن ما بازی کند با تمام دنیای او بازی خواهیم کرد.

فرمانده کل سپاه درخشش نور هدایت قرآن را امری ابدی و توقف ناپذیر دانست و تاکید کرد: دیر یا زود دست انتقام مجاهدان مومن، گریبان سیاستمداران و صحنه گردانان این گونه جنایت‌ها را خواهد گرفت و برای عامل این جنایت نیز اشد مجازات را مقدر می‌کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر