ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

سرلشکر سلامی: می‌توانیم در دریا‌ها مقابل دشمنان کوچک و بزرگ هماوردی پیروزمندانه داشته باشیم

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به آمادگی روزافزون توان رزم و توان دفاعی نیروی دریایی سپاه گفت: توان رزم این شناور‌ها و سامانه‌های موشکی مستقر روی آنها علاوه بر شناور‌های رزمی متعددی است که امروز در پهنه خلیج فارس، در حال گشت‌زنی هستند و می‌توانند در دریا‌ها در مقابل دشمنان کوچک و بزرگ با هر استعدادی هماوردی شرافتمندانه و پیروزمندانه‌ای را انجام بدهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۵۶
سرلشکر سلامی: می‌توانیم در دریا‌ها مقابل دشمنان کوچک و بزرگ هماوردی پیروزمندانه داشته باشیم

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر حسین سلامی در بازدید و رونمایی از یکی از مجموعه شهر‌های شناوری نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی سخنانی گفت: مجموعه‌ای که امروز به اتفاق فرمانده محترم نیروی دریایی سپاه از آن بازدید کردیم یکی از پرشمار مجموعه‌های نگهداری سامانه‌های شناور‌های تهاجمی و موشک انداز و مین ریز نیروی دریایی سپاه است.

سرلشکر سلامی افزود: هر چند این مجموعه‌ای که امروز ملت عزیز ایران آن را مشاهده می‌کنند، خود یک مجموعه معظم و با عظمتی است ولی در قیاس با تمامیت قدرت دفاعی نیروی دریایی سپاه، کسر کوچکی از آن است.

وی با اشاره به آمادگی روزافزون توان رزم و توان دفاعی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: توان رزم این شناور‌ها و سامانه‌های موشکی مستقر بر روی آنها علاوه بر شناور‌های رزمی متعددی است که امروز در پهنه خلیج فارس، در سراسر گستره این آب‌های نیلگون، در حال گشت زنی برای سیادت و دفاع از مرز‌های آبی میهن اسلامی ما هستند و مضاف بر شناور‌ها و موشک انداز‌ها و سایر قابلیت‌هایی هستند که در جزایر و سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز مستقر و آماده اجرای ماموریتند.

سردار سلامی تاکید کرد: به فضل الهی طی سال‌های دور و نزدیک در نیروی دریایی سپاه پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای هم در کمیت و هم در کیفیت سامانه‌های تهاجمی این نیرو حاصل شده است.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: سرعت شناور‌های رزمی در کنار افزایش برد و عمق دریانوردی آنها و قابلیت آنها برای عبور از امواج، با ارتفاعات بالا و دریا‌های متلاطم و قابلیت دریانوردی دور در اقیانوس‌ها برای دفاع پیشتاز و مقدم از منافع حیاتی جمهوری اسلامی ایران محصول تلاش‌های گسترده مهندسان و کاربران عملیاتی این سامانه‌ها هم در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و هم در سازمان جهاد و خودکفایی نیروی دریایی سپاه و در کارخانجات شناور سازی نیروی دریایی است.

سرلشکر سلامی ادامه داد: به فضل الهی هم برد دریانوردی هم سرعت دریانوردی شناور‌ها و هم برد موشک‌های مستقر بر این شناور‌ها و هم دقت آنها و هم قدرت تخریب آنها همگی با هم یک جهش و یک پیشرفت و ارتقاء قابل توجهی را یافته است، به شکلی که امروز نیروی دریایی سپاه قادر است علاوه بر جنگ نزدیک، از راه دور و جنگ دور از راه دور و جنگ نزدیک از نزدیک لایه‌های دفاعی متعددی را با حالت و راهبردی تهاجمی دنبال کند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر این مساله که هر روز بر تعداد تجهیزات و سامانه‌های پیشرفته نیروی دریایی افزوده می‌شود گفت: ما به ملت عزیز و بزرگ ایران اطمینان می‌دهیم که جوانان برومند و رشید این ملت قادرند در دریا‌ها در مقابل دشمنان کوچک و بزرگ با هر استعدادی هماوردی شرافتمندانه و پیروزمندانه‌ای را انجام بدهند.

سردار سلامی اظهار کرد: این واقعیتی که من در بازدید از سامانه‌های موشکی هوافضا عرض کردم که امروز تونل‌های نگهداری شناور‌ها و موشک‌های ما هرچند پرتعداد و طول‌های بسیار وسیع هستند، اما همچنان ما با کمبود فضا برای جای دادن و متراکم سازی این توانایی در این سازه‌های نگهداری مواجه هستیم.

وی گفت: ما مصمم هستیم با اراده قاطع و مستحکم، با همت بلند، گام‌های ثابت و قلب‌های مطمئن رزمندگانمان، هر زمان که اراده کنیم به اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی و برای دفاع از شکوه این ملت، حادثه‌ها و حماسه‌های بزرگ و تاریخ سازی را در عرصه‌های مختلف دفاعی کشور رقم بزنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار