رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

زلنسکی: پل کریمه را هدف نظامی قانونی می‌دانیم

رئیس جمهور اوکراین با ادعای اینکه پل متصل‌کننده کریمه به روسیه، جنگ را به ارمغان می‌آورد نه صلح، گفت که این «تأسیسات دشمن» را هدف نظامی قانونی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر. باگذشت شش روز از حمله تروریستی مرگبار نیروهای اوکراینی به پل متصل‌کننده شبه‌جزیره کریمه به سرزمین اصلی فدراسیون روسیه، کی‌یف مدعی قانونی‌بودن این حملات شد.

 

«ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین که حدود بیست درصد از خاک کشورش را با سودای پیوستن به ناتو از دست داده و باوجود سیل کمک‌های نظامی غرب بازهم یارای مقابله با عملیات نظامی ویژه روسیه را ندارد، گفت که پل کریمه را هدف نظامی قانونی می‌داند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، زلنسکی طی سخنرانی ویدئویی در اندیشکده امنیتی «اَسپِن» در آمریکا، مدعی شد که پل‌شبه جزیره کریمه، «جنگ را به ارمغان می‌آورد، نه صلح» و بنابراین یک هدف نظامی مشروع است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «پل، جاده و ریلی که توسط روسیه ساخته شد و در سال ۲۰۱۸ به بهره‌برداری رسید، فقط یک جاده لجستیکی نبود. این مسیری است که برای تغذیه جنگ با مهمات استفاده می‌شود و این کار به صورت روزانه انجام می‌شود و شبه‌جزیره کریمه را نظامی می‌کند».

 

رئیس جمهور اوکراین ادعا کرد: «برای ما، این پل یک تاسیسات [نظامی] دشمن است که خارج از قوانین بین‌المللی و تمام هنجارهای قابل اجرا ساخته شده است. بنابراین، قابل درک است که این یک هدف برای ما باشد».

 

زلنسکی با ادعای اینکه روسیه از همان ابتدا مانع بهره‌برداری از توافق صادرات غلات شده بود، اظهار داشت: «سپس آنها این حمله به پل کریمه را در نظر گرفته و از آن به عنوان دستاویز استفاده کردند. اگر [حمله به] پل کریمه نبود، بهانه دیگری [برای فسخ توافق] پیدا می‌کردند».

 

به نوشته رویترز، وی با اذعان به اینکه ضدحمله اوکراین علیه روسیه کُندتر از آنچه او می‌خواست پیش می‌رود، افزود: «اوکراین عقب‌نشینی نمی‌کند. به تدریج در حال آزادسازی مناطق خود هستیم که بسیار مهم است».

 

روز دوشنبه هفته قبل بود که خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع ارشد اوکراینی گزارش داد که رژیم کی‌یف در پس انفجار در پل متصل‌کننده کریمه به خاک فدراسیون روسیه است.

 

به گفته کمیته ملی ضد تروریسم فدراسیون روسیه، بر اثر حمله تروریستی به پل کریمه، به بزرگراه آن آسیب رسیده و سه عضو یک خانواده کشته شدند.

 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز با انتقاد از بی‌تفاوتی کشورهای غربی به کشته‌شدن غیرنظامیان در حمله اوکراین به پل کریمه، گفت که هرگونه سیاست مخرب غرب علیه مسکو را با قدرت پاسخ می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار