جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ادعای «نیوزویک» در مورد تشکیل گردان ویژه تحت حمایت ایران در سوریه

ادعای «نیوزویک» در مورد تشکیل گردان ویژه تحت حمایت ایران در سوریه نشریه نیوزویک در گزارشی ویژه به نقل از یک آژانس اطلاعاتی کشور دوست و متحد آمریکا مدعی تشکیل یگان نظامی زبده با عنوان گردان امام حسین (ع) در سوریه شد که به ادعای این نشریه زبده ترین نیروهای نظامی تحت حمایت ایران در سوریه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه «نیوزویک» بر اساس یک سند اطلاعاتی که توسط یک آژانس اطلاعاتی کشور دوست و متحد آمریکا در اختیار این رسانه قرار داده است، ادعا کرد که این یگان متشکل از هزاران نیرو از کشورهای مختلف است و قادر به حمله به نیروهای آمریکایی در سوریه و همچنین رژیم صهیونیستی است.

 

یک منبع اطلاعاتی که به دلیل ملاحظات امنیتی نخواسته نامش فاش شود، گفت: مقامات آمریکایی درجریان محتوای سندی قرار گرفته اند که در رابطه با واحدی به نام گردان امام حسین (ع) مرتبط با نیروی قدس در سپاه پاسداران است.

 

این نشریه بدون اشاره به این که حضور ایران در سوریه به صورت مستشاری بوده و به درخواست دولت سوریه و برای مقابله با تروریسم و اشغالگری در این کشور صورت گرفته است، ادعا کرد که این گردان، در برگیرنده زبده‌ترین نیروی رزمی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه است که از قابلیت‌های چشمگیری برخوردار است و به مهمات و پهپادهای هدایت‌شونده دقیق برای اهداف عملیاتی و جاسوسی و همچنین انواع سلاح‌های سبک‌ مجهز است.

 

این نشریه همچنین در اثبات ادعای خود مبنی بر عضویت نیروی رزمی نیروی قدس سپاه تنها به اظهارات یک منبع اطلاعاتی که نامش را فاش نشده بسنده کرده است.

 

این منبع اطلاعاتی در عین حال مدعی شد که گردان امام حسین (ع) مسئول حمله پهپادی و موشکی است که در اکتبر 2021 به پایگاه نظامیان آمریکایی در تنف، در جنوب شرقی سوریه انجام شد.

 

نیوزویک در ادامه این یادداشت تحلیلی به نقل از منبع خود نوشت: حزب الله لبنان در تشکیل گردان امام حسین (ع) نقشی اساسی را برعهده داشته و در حقیقت می توان از این گردان با عنوان حزب الله دوم یاد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار