جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اذعان مرکز مطالعاتی صهیونیستی به ناتوانی ارتش اسرائیل برابر حزب الله

اذعان مرکز مطالعاتی صهیونیستی به ناتوانی ارتش اسرائیل برابر حزب الله یک مرکز مطالعاتی صهیونیستی به ناتوانی ارتش اين رژيم در برابر حزب الله لبنان اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک مرکز مطالعاتی صهیونیستی ضمن اذعان به ناتوانی ارتش صهیونیستی در برابر حزب الله لبنان به خصوص در ناتوانی اخیرش در برچیدن دو چادری که حزب الله لبنان در برخی مناطق اشغالی لبنان ایجاد کرده است ادعا کرد، حزب الله برای تنش آفرینی تلاش می‌کند.

 

پایگاه اینترنتی خبری عکا نوشت در ارزیابی اوضاع که پژوهشگران مرکز مطالعات چالش‌های امنیتی در شمال (الما) منتشر کرده اند مشاهده می‌شود که حزب الله طی ۴۵ روز گذشته برای ایجاد اصطکاک و تنش آفرینی در مناطق مورد اختلاف در خط آبی یعنی خط حائل میان اسرائیل و لبنان که بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد مرزبندی شده است، تلاش می‌کند و این اتفاق در چارچوب حوادث متعددی که در مرز‌ها بین اسرائیل و لبنان رخ می‌دهد افتاده است.

 

این مرکز مطالعاتی در الجلیل افزود این مناطق که ۱۳ منطقه هستند موجب وقوع رویداد‌ها بین لبنان و اسرائیل شده است. نخستین رویداد که پژوهشگران این مرکز آن را جهش به سوی جلو و رویکردی که موجب ادامه تنش آفرینی خواهد شد، توصیف می‌کنند در ماه ژوئن گذشته رخ داد یعنی زمانی که حمله جنگجویان حزب الله به اراضی اشغالی در جبل دوف و ایجاد دو چادر در آن آغاز شد و نیرو‌های مسلح حزب الله این دو چادر را مدیریت می‌کنند. اما برخی می‌گویند آغاز تنش آفرینی با شلیک ۳۴ موشک از اسرائیل به لبنان ظرف نیم ساعت در روز ششم آوریل گذشته آغاز شد که شدیدترین رگبار موشکی در مرز‌های شمالی از سال ۲۰۰۶ میلادی یعنی جنگ دوم لبنان بود. به نظر می‌رسد سه ماه تنش آفرینی در ماه گذشته اوج گرفت.

 

عکا سپس به صورت مفصل به موارد تنش از ششم آوریل گذشته تا دوازدهم ژوئیه اشاره کرد. از طرف دیگر دیوید ازولای رئیس شورای ماتولا گفت طرف مقابل مرز‌ها (لبنانی ها) از ارتش اسرائیل هیچ ترسی ندارند. وی افزود بازدارندگی که ارتش اسرائیل در جنگ دوم لبنان محقق کرد متلاشی شده است.

 

این مقام صهیونیست افزود ما شاهد نوعی از تنش در هوا هستیم. سرو صدا‌ها متوقف نمی‌شود و خودرو‌های نظامی در حرکتند و نگرانی زیادی از برخی حوادث وجود دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار