سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس: دولت مکلف به فروش ذرت‌های آلوده به کشور دیگر شد

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس گفت:ذرت‌های واردشده به کشور آلوده به ویروس آلفاتوکسین است و مقرر شد تا این ذرت‌ها تا یک ماه آینده به کشور دیگری که استانداردهایش ضعیف از کشور ماست فروخته و گزارش آن به کمیسیون اصل 90 ارائه شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا امیرحسنخانی نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع واردات ذرت‌های آلوده به میزان 140 هزار تن با حضور مقاماتی از سازمان استاندارد، گمرک و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق گزارشات ارائه شده از سوی دستگاه‌های مدعو 20 هزار تن از این میزان در سال 92 و 120 هزار تن دیگر آن در سال 95 به کشور وارد شده است که همه این ذرت‌ها آلوده به آفت و کپک آلفاتوکسین است.

 

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: تصمیم بر این شد تا طی یک ماه آینده این ذرت‌ها به کشور دیگری که استانداردهای آنها در خصوص این آفت ضعیف‌تر از کشور ماست، فروخته و گزارش آن به کمیسیون اصل 90 ارائه شود.

 

امیرحسنخانی خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که به دلیل اینکه این ذرت‌ها مدت زیادی در گمرک باقی مانده، توسط وزارت اقتصاد جزو اموال تملیکی محسوب و به مزایده گذاشته شده و فردی این ذرت‌ها را خریده است و این ذرت‌ها جزو اموال شخصی محسوب می‌شود و این مسئله خود کار را کمی پیچیده‌تر می‌کند.

 

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس در پایان گفت: در نهایت بنا بر این شد تا اجازه ترخیص این ذرت‌ها به شخص خریدار داده شود، البته وی اجازه ندارد ذرت‌ها را حتی به قصد عبور از خاک ایران و انتقال به کشورهای خاورمیانه وارد کشور کند و فقط اجازه دارد از طریق سواحل جنوبی و توسط کشتی این ذرت‌ها را از کشور خارج کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار