ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

پنج پرونده تخلف ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی اختصاص‌یافته به دارو، شناسایی و به مراجع قضائی معرفی شدند، گفت: حداقل پنج پرونده در این‌باره تشکیل و برای پیگیری در دست مراجع قضایی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر محمدرضا شانه ساز با بیان اینکه تمامی اقلام دارویی وارداتی تحت پوشش سامانه «تیتک» قرار دارند، گفت: بیش از ۲ هزار قلم داروی وارداتی و بخشی از داروهای تولید داخل (با ارزش ریالی بالا و یا داروهای تحت کنترل)، تحت پوشش این سامانه هستند و برنامه ما این است که همه داروهای تولید داخل، تحت پوشش این سامانه قرار گیرند.

 

وی از تعامل با شرکت‌های پخش دارو برای اتصال به سامانه تیتک خبر داد و گفت: انتقال اطلاعات شرکت‌های پخش به سامانه تیتک در دست پیگیری است و تلاش می‌کنیم که نواقص سامانه تیتک به مرور برطرف شود.

 

شانه‌ساز با بیان اینکه این سازمان برحسب تکلیف قانونی خود اطلاعات را به‌صورت شفاف در اختیار مراجع قانونی قرار داده و در این حوزه کوتاهی نمی‌کند، عنوان کرد: برخی از تخلفات ارزی حوزه دارو و تجهیزات پزشکی این بود که میزان واردات با ارز تخصیص‌یافته تناسب نداشت و یا داروهای نیروزای غیرمجاز و مکمل‌های ورزشی وارد شده بود.

 

وی با اشاره به اینکه برخی داروها توسط شرکت لوازم‌خانگی وارد شده است، ادامه داد: این داروها مجوز واردات سازمان غذا و دارو را نداشته، البته واردکنندگان این داروها شناسایی و موفق نشدند آن را از گمرک خارج کنند و پرونده به مرجع قضایی ارسال‌شده است.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: سامانه تیتک در اواخر دهه ۸۰ باهدف رصد و شناسایی محصولات قاچاق و تقلبی راه‌اندازی شد، اما در ادامه توسعه با ذی‌نفعان تعاملات عملی و کاملی نداشت و باید گام‌به‌گام و هماهنگ با ذی‌نفعان حرکت می‌کرد.

 

شانه ساز با بیان اینکه سامانه تیتک در اواخر شهریورماه تجدید قرارداد می‌شود، گفت: تلاش می‌کنیم نواقص را در سامانه «تیتک» برطرف کنیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار