استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

نهج‌البلاغه زیباترین منشور فرماندهی/ ایمان بر ابزار پیروز است

سرلشکر سلامی با بیان اینکه این ایمان است که به سلاح حیات می‌بخشد، گفت: تجربه نشان داد ایمان بر ابزار پیروز است و هرچه ابزار تکامل پیدا کنند باز هم جامد هستند و زنده نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز(یکشنبه) در نهمین جشنواره مالک اشتر سپاه با تبریک اعیاد قربان و غدیر، اظهار داشت: بدون تردید علی (ع) مظهر همه فضائل عالم هستی است و عرض و طول ابعاد این شخصیت بیشتر از عرض و طول کل عالم است. این مرد بزرگ تاریخ شاهکار عظیم خلقت است و در سپهر اندیشه هیچکس را یارای پرواز در ارتفاع شخصیت او نیست.

 

وی افزود: توصیه ام آن است که فرماندهان ما هرآنچه می توانند نهج البلاغه را بخوانند چراکه زیباترین منشور فرماندهی است.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ولایت راه و روش و ارزش و عظمت است، ادامه داد: شکوه درخشش ولایت را در این چهل سال و در خلال جنگ های سخت به چشم دیده و به اطمینان قلب رسیده ایم. هیچ چیز در عالم برای اثبات حقایق جای تجربه را نمی گیرد، یک جهان قدرت بی سابقه در تاریخ همه ارکان قدرت خود را بسیج و برعلیه ما به صحنه آورده است. قدرت برتر اقتصادی، قدرت مسلط سیاسی، قدرت فائقه نظامی، قدرت بی رقیب فرهنگی و جنگ روانی و قدرت بی رقیب اطلاعاتی، در یک آرایش به هم پیوسته کامل در لحظه تولد یک انقلاب و نظام به عرصه آورده و با آن درگیر شده است.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمن به شناخت خود عمق داده و همه زوایای برخورد را باز کرده، گفت: اما خود آنها می گویند که رهبرانمان فاقد حکمت و روح کاریزما هستند. آنها بی ریشه اند و ایمان ندارند و در حقیقت تهی و تو خالی هستند.

وی افزود: این سوی میدان در ظاهر همه چیز پایین تر است، نه اقتصاد قوی، نه قدرت نظامی در عده قدرت‌های نظامی بزرگ دنیا که البته به آن نزدیک شده است، نه یک تسلط سیاسی قوی، اما با این وجود بر دشمن غلبه کرده است.

 

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه تفاضل این نابرابری را، درخشش ولایت جبران می کند، گفت: این نعمت، قدرت را با حکمت به حرکت در می آورد و قلب سپاه کفر را به لرزه در می آورد.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: حرکت زمانی اتفاق می افتد که بن بستی را پیش روی خود ندانیم، ایمان شجاعت می آفریند و شجاعت، حرکت و حرکت غلبه را رقم می زند.

 

وی گفت: تجربه نشان داد ایمان بر ابزار پیروز است و هرچه ابزار تکامل پیدا کنند باز هم جامد هستند و زنده نیستند. این ایمان است که به سلاح حیات می بخشد.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار