محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران

زلنسکی: برای مقابله با موشک‌های روسیه سپر هوایی تمام عیار می‌خواهیم

زلنسکی: برای مقابله با موشک‌های روسیه سپر هوایی تمام عیار می‌خواهیم رئیس جمهور اوکراین گفت که تنها راه مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به سپر هوایی تمام عیار است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۹ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۵۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه بار دیگر دریافت سامانه‌های بسیار پیشرفته ضد هوایی برای مقابله با حملات موشکی قدرتمند روسیه را خواستار شد.

به نوشته وبگاه «کی‌یف ایندیپندنت»، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت که تنها راه برای مقابله با حملات موشکی روسیه، دستیابی به «سپر هوایی تمام عیار» است.

زلنسکی افزود، علیرغم تمام کمک‌های نظامی که به اوکراین می‌رسد، این کشور به سامانه‌های دفاع هوایی بیشتری برای پوشش تمام قلمروی خود نیاز دارد.

اوکراین ماه آوریل سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را دریافت کرد. در حال حاضر دو سامانه پدافندی پاتریوت در اوکراین مستقر هستند. یکی از این سامانه‌ها توسط آمریکا و دیگری توسط آلمان و هلند اهدا شده‌اند. پیشتر یکی از این سامانه‌ها هدف حملات هوایی روسیه قرار گرفت.

این در حالی است که رسانه‌ها روز یکشنبه خبر دادند دولت آمریکا کماکان قصد ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین برای مقابله با روسیه را ندارد.

روزنامه «واشنگتن پست» نوشت، دولت بایدن در حال حاضر قاطعانه از ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین با وجود فشار‌های فزاینده قانون‌گذاران آمریکایی و درخواست‌های اوکراین، خودداری می‌کند. پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) بر این باور است که اوکراین نیاز‌های فوری‌تری دارد.

روسیه از شروع جنگ با اوکراین تاکنون بار‌ها اهداف غیر نظامی این کشور را هدف قرار داد. روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

دولت اوکراین، اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی «خود خوانده است.

در تحولی دیگر، معاون دستگاه اطلاعاتی اوکراین روز یکشنبه مدعی شد که روسیه در‌آینده قصد حملات مجدد به تاسیسات انرژی این کشور را دارد.

«وادیم اسکیبیتسکی» معاون دستگاه اطاعلات اوکراین گفت: «دستگاه اطلاعاتی روسیه اینک در حال بررسی وضعیت زیرساخت‌های انرژی اوکراین است.»

او در پاسخ به سئوالی در زمینه اینکه آیا روسیه هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی اوکراین را از سرخواهد گرفت یا خیر، گفت: «ما همه مسائل مربوط به شناسایی روسیه از تاسیسات انرژی اوکراین را زیر نظر داریم» / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار