بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

مشاور سابق پنتاگون: جنگ اوکراین با خواسته‌های روسیه به پایان می‌رسد

مشاور سابق وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد که واشنگتن دیر یا زود جنگ اوکراین را با خواسته‌های روسیه به پایان خواهد رساند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «داگلاس مک‌گریگور» مشاور سابق وزیر دفاع آمریکا گفت که واشنگتن دیر یا زود جنگ اوکراین را با خواسته‌های روسیه به پایان خواهد رساند و منافع «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین را نادیده خواهد گرفت.

وی که این سخنان را در جریان مصاحبه‌ای مطرح می‌کرد، گفت: «جنگ در اوکراین زمانی پایان خواهد یافت که رئیس جمهور آمریکا پیامی به مسکو ارسال کرده و اعلام کند که تمامی یگان‌های نظامی عقب نشینی خواهند کرد و ارسال تسلیحات به نیرو‌های مسلح اوکراین متوقف خواهد شد».

مشاور سابق وزیر دفاع آمریکا اضافه کرد: «نتیجه بحران اوکراین با مذاکرات روسیه و آمریکا مشخص خواهد شد».

مک‌گریگور گفت: «کاخ سفید بر خلاف انتظارات زلنسکی، به این درک خواهد رسید که سرزمین‌هایی که اوکراین از دست داده، به اراضی روسیه تبدیل شده‌اند».

وی اضافه کرد: «این بیشترین چیزی است که زلنسکی از آن هراس دارد، چون بر خلاف تمام وعده‌هایی است که به دلیل آن، بسیاری از مردم اوکراین در داخل از وی حمایت کرده‌اند».

مشاور سابق پنتاگون معتقد است که رئیس جمهور اوکراین در شرایط بسیار سختی قرار داشته، چون نیرو‌های اوکراینی با تلفات سنگینی مواجه شده و در حال حاضر به یک ویرانه تبدیل شده‌اند.

مک‌گریگور گفت: «در حال حاضر روسیه بسیار قدرتمندتر از آن چیزی شده که واشنگتن گمان می‌کرد به همین دلیل مسکو طرفی خواهد بود که شرایط پایان درگیری را مشخص خواهد کرد».

پیشتر نیز رسانه کشور‌های غربی اعلام کردند که در دو هفته نخست از ضد حملات اوکراین، دست کم ۲۰ درصد از تسلیحاتی که کی‌یف به میدان نبرد ارسال کرده بود، نابود شده است.

در این گزارش به نقل از مقام‌های آمریکایی و اروپایی اشاره شده است: «در جریان دو هفته نخستی که ضد حمله سخت اوکراین آغاز شد، تا ۲۰ درصد از تسلیحاتی که کی‌یف به میدان نبرد ارسال کرده بود نابود شده است که در بین آنها، تعدادی زره پوش، تانک و نفربر‌های کشور‌های غربی نیز وجود داشته است». / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار