سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

کتائب: اگر جنایت سوزاندن قرآن تکرار شود، دولت سوئد را محارب می‌دانیم

دبیر کل جنبش کتائب حزب الله عراق به سوئد هشدار داد که اگر جنایت سوزاندن قرآن تکرار شود، با آن به منزله دولت محارب با خداوند و رسولش برخورد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۵۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوحسین الحمیداوی دبیر کل جنبش کتائب حزب الله عراق شامگاه امروز یکشنبه بار دیگر، درباره تکرار جنایت آتش زدن قرآن کریم، به سوئد هشدار داد.

پنجشنبه پیش با مجوز دولت سوئد، «سالوان مومیکا» یک پناهجوی ۳۷ ساله عراقی که در سوئد زندگی می‌کرد در اهانت به قرآن کریم، این کتاب مقدس را لگدمال کرد و این در شرایطی صورت گرفت که چند هفته قبل نیز او صفحاتی از این کتاب مقدس را در مقابل یک مسجد در استکهلم سوزانده بود.

در ماه ژانویه پیش نیز «راسموس پالودان» رهبر یک حزب بسیار راست‌افراطی دانمارک در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم، نسخه‌ای از کتاب قرآن را سوزانده بود که همین اهانت موجب بروز خشم در سراسر جهان اسلام شده بود.

کانال تلگرامی کتائب حزب الله به نقل از الحمیدوای نوشت، وظیفه شرعی ایجاب می‌کند که برای اجرای شدیدترین حکم الهی علیه کسانی تلاش کنیم که عمدا به قران اهانت کردند و تلاش خود را دوچندان کنیم که به سرویس امنیتی ضربه بزنیم که این عملیات شنیع را علیه کتاب مقدس ما مدیریت کرد.

وی به دولت سوئد هشدار داد که یقین کند اگر این اقدام تکرار شود، «با آن به منزله دولتی رفتار خواهیم کرد که محارب با خداوند و رسولش و مؤمنان است».

شیخ «قیس الخزعلی» دبیر کل جنبش «عصائب أهل الحق» عراق هم شامگاه گذته با اشاره به اینکه موضع دولت عراق در واکنش به اهانت به قرآن کریم در سوئد در سطح فرهنگ، اصالت، کرامت و عزت ملت این کشور بود، از دولت عراق قدردانی کرد.

الخزعلی تصریح کرد: «آن کسی که اقدام به سوزاندن کتاب مقدس یک فرقه یا دین یا گروه بزرگی می‌کند، در حقیقت به مقدسات، اعتقادات و کرامت این افراد تعرض کرده است، و این دروغ مدعیان احترام به آزادی و عقاید مردم را آشکار کرد».

وی در خصوص اهانت به قرآن کریم در دانمارک نیز گفت: «اگر مشخص شود که دولت دانمارک از این اهانت حمایت کرده بایستی مجموعه اقداماتی که در برخورد با سوئد انجام شد، در مورد دانمارک نیز انجام شود؛ ابتدا هشدار داده شود که چنین رفتاری تکرار نشود و چنانچه تکرار شد، بایستی عراق سفیر دانمارک را اخراج و سفیر خود را از این کشور فرابخواند».

دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق همچنین بر پرهیز از هر گونه رفتاری که به تضعیف عراق منجر شود، تأکید کرد و افزود: «درست نیست که این پیام القا شود که دولت عراق قادر به حمایت از هیأت‌های دیپلماتیک نیست».

جمعه پیش (۲۱ جولای) اعضای گروه راست‌افراطی که خود را «میهن‌پرستان دانمارک» می‌نامند، در مقابل سفارت عراق در پایتخت دانمارک، در حالی که پلاکارد‌هایی ضد اسلامی در دست داشتند، علیه دین اسلام شعار سر دادند. پرچم عراق و قرآن کریم را بر روی زمین انداخته و آن را لگدمال کردند و سپس آتش زدند و این اقدام خود را به صورت زنده در حساب کاربری خود در فیس‌بوک منتشر کردند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده