کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

دانمارک مدعی شد: مخالف اقدامات ضد اسلامی هستیم

وزیر خارجه دانمارک در تماس تلفنی با همتای عراقی، ضمن این ادعا که کشورش اقدامات ضد اسلامی را رد می‌‌کند، از حادثه اهانت به قرآن در این کشور ابراز انزجار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق امروز تماسی تلفنی از «لارس موکه راسموسن» همتای دانمارکی خود دریافت کرد. در این تماس، وزیر خارجه عراق گفت، ملت و دولت عراق، حادثه آتش زدن قرآن و اهانت به آن و اهان به پرچم عراق در دانمارک را محکوم و از آن ابراز انزجار می‌کنند.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، حسین با بیان اینکه «آزادی بیان نباید به آزادی‌های دیگر خدشه وارد کند و این اقدامات [اهانت به قرآن و پرچم عراق] با کرامت انسانی و حقوق بشر در تضاد است»، از دولت دانمارک خواست تا «مانع تکرار این اقدامات اهانت بار به اسلام و قرآن کریم شود».

 

طبق این گزارش، وزیر خارجه عراق همچنین بر تمایل مردم و دولت کشورش برای حفظ امنیت و ایمنی مراکز دیپلماتیک در بغداد تأکید کرده است.

 

طبق گزارش خبرگزاری عراق، در مقابل وزیر خارجه دانمارک ضمن «ابراز انزجار دولت کشورش از این اقدام» گفته، «دولت دانمارک اینچنین اقدامات ضد اسلامی را بشدت رد میکند و از آن حمایت نمیکند یا از آن چشم پوشی نمیکند؛ اقداماتی که یک شخص در این حادثه به آن اقدام کرده است».

 

بنا بر این گزارش، وزیر خارجه دانمارک نیز به همتای عراقی اطمینان خاطر داده که دولت کشورش نیز خود را به حمایت از سفارت عراق در کپنهاگ موظف می‌داند.

 

اخیرا سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در واکنش به اهانتهای مکرر در اروپا به قرآن کریم گفت، «نباید فریب عذرخواهی‌هایشان را خورد» اینها کافی نیست و باید سفرای این کشورها اخراج شوند.

 

طی دو سه هفته اخیر، حداقل دو بار در سوئد و دو بار در دانمارک به قرآن کریم و همچنین پرچم عراق توهین شد. بخشی از مردم عراق نیز در روزهای گذشته ضمن تظاهرات در حمایت از قرآن و اسلام، به سوی سفارت سوئد و دانمارک رفتند تا اعتراض خود را نشان دهند.

 

عراق در پی توهین های اخیر، سفیر سوئد را اخراج کرد و سفیر خود از این کشور را فراخواند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار