احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

هشدار پاکستان درباره پشت پرده هتاکی به مقدسات

«شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در پیامی توییتری، هتاکی به مقدسات اسلامی در کشورهای اروپایی را محکوم کرد و خواستار اقدام دولت‌ها برای پایان دادن به چنین اقدامات شیطانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، هتاکی دوباره به مقدسات اسلامی در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ پایتخت دانمارک، واکنش نخست‌وزیر پاکستان را به دنبال داشت.

 

شهباز شریف روز سه شنبه (امروز) با انتشار یک پیام توییتری هتاکی روز دوشنبه (دیروز) یگ گروه افراطی در دانمارک علیه مقدسان مسلمانان را به شدت محکوم کرد.

 

او نوشت: «آخرین حادثه هتک حرمت به قرآن کریم در مقابل سفارت عراق در دانمارک مسلمانان سراسر جهان را به شدت ناراحت کرده است. ما در پاکستان در درد و ناراحتی عمیقی هستیم».

 

نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به اقدامات هتاکانه سریالی اخیر علیه مقدسات اسلامی در سوئد و دانمارک، این اقدامات را «شنیع و شیطانی» خواند و درباره اهداف پشت پرده عاملان آن هشدار داد.

 

شهباز شریف تصریح کرد: «الگوی تکرار شونده این حوادث شنیع و شیطانی طرحی شوم دارد: صدمه زدن به روابط بین ادیان، آسیب رساندن به صلح، هماهنگی و ترویج نفرت مذهبی و اسلام هراسی».

 

وی افزود: «من به ویژه از دولت‌ها و رهبران دینی می‌خواهم که به این اعمال منفور پایان دهند. اجازه ندهیم یک مشت آدم گمراه و شرور احساسات میلیاردها انسان را جریحه‌دار کنند و اجازه ندهید دستور کار پلید خود را دیکته کنند».

 

روز دوشنبه (دیروز) بود که در ادامه هتاکی‌ها به مقدسات اسلامی در برخی کشورهای اروپایی، یک گروه افراطی با تجمع در برابر سفارت عراق در کپنهاگ پایتخت دانمارک، به ساحت قرآن کریم اهانت کردند.

 

هتاکی گروه موسوم به «میهن پرستان دانمارک» در شرایطی انجام شد که همنی گروه جمعه هفته گذشته ضمن تجمع در برابر سفارت عراق در کپنهاگ، علیه مقدسات مسلمانان جهان هتاکی کرده بودند.

 

تشدید اقدامات هتاکانه علیه مقدسات اسلامی ابتدا از سوئد آغاز شد که طی آن یک سوئدی عراقی تبار به نام «سلوان مومیکا» با مجوز پلیس این کشور در برابر سفارت عراق در استکهلم پایتخت سوئد، دست به هتک حرمت کلام الله مجید زد.

 

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، با انتشار بیانیه‌هایی درباره عامل هتاک به قرآن کریم در سوئد خبر داده بود که سلوان مومیکا برای سال‌ها با رژیم صهیونیستی ارتباطاتی داشت و در سال ۲۰۱۹ را رسماً به خدمت دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی درآمده است./فارس

ارسال نظر