سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

گزارش سازمان ملل از بحران‌های چندگانه در جهان عرب

گزارش سازمان ملل از بحران‌های چندگانه در جهان عرب مقام سازمان ملل متحد در امور کشورهای عرب گفت که میلیون‌ها نفر در جهان عرب با بحران‌های درگیری، تغییرات اقلیمی و ناامنی غذایی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام سازمان ملل متحد در امور کشورهای عرب روز سه‌شنبه گفت که میلیون‌ها نفر در منطقه با بحران‌های چندگانه درگیری، تغییرات اقلیمی و آشفتگی اقتصادی همراه با ناامنی غذایی مواجه هستند.

 

به گزارش وبگاه «نشنال» «رولا دشتی» دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد در نشست غذایی سازمان ملل در شهر «رم» گفت که کاهش ملموس تغذیه در سطح جهان از زمان شروع کرونا، پیشرفت به دست آمده در دهه‌های اخیر را با خطر مواجه کرده است.

 

این مقام سازمان ملل متحد گفت که در یمن، ۱۷ میلیون نفر از ناامنی غذایی حاد به دلیل درگیری‌های خشونت آمیز طولانی و مشکلات اقتصادی رنج می ‌برند.

 

او سومالی و اتیوپی را در معرض خطر قحطی، خشکسالی شدید و بی ثباتی سیاسی توصیف کرد.

 

این مقام سازمان ملل گفت: «در سودان، در پس زمینه خشونت و تورم شدید، تاثیر مخرب سیل باعث شده است که ۱۹ میلیون نفر با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم کنند.»

 

سازمان ملل متحد و سازمان‌های بشر دوستانه به وخامت اوضاع در سودان و کشته شدن صد‌ها کودک و خطر گرسنگی و سوء تغذیه در این کشور واقع در شمال آفریقا تاکید می‌کنند. سازمان ملل متحد اعلام کرده بیش از ۴۰۰ کودک در سودان در بحبوحه درگیری‌های داخلی شدیدی که ۱۰۰ روز از آن گذشته، کشته شده‌اند. یونیسف اعلام کرده که ۲۰۲۵ کودک دیگر نیز در سودان مجروح شده‌اند.

 

جنگ روسیه و اوکراین نیز بر وضعیت غذایی جهان اثر گذاشته است. روسیه و اوکراین جزو تولید کنندگان اصلی گندم، جو، روغن آفتابگردان و سایر کالاهای کشاورزی در جهان هستند. لبنان و سومالی دو کشور جهان عرب از جمله کشورهایی هستند که به صادرات اوکراین متکی هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار