عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کرونا دوباره خیز گرفت

آمریکا در هفته‌های اخیر با موج تازه‌ای از همه گیری کرونا مواجه شده و آمار مبتلایان در این کشور روز به روز در حال افزایش است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات بهداشتی آمریکا با اشاره به افزایش بیماران کرونایی طی هفته‌های اخیر در چندین ایالت، از مردم این کشور خواسته‌اند ماه آینده، دُزهای یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند.

 

به گزارش آناتولی، آمریکا در هفته‌های اخیر با موج جدیدی از ابتلا‌های کرونایی ناشی از زیرسویه امیکرون موسوم به «اریس» مواجه شده است.

 

با این حال یکی از مقامات بهداشتی این کشور مدعی شد: ما معتقدیم که برای پاییز امسال (۲۰۲۳) آماده هستیم و در شرایط بهتری نسبت به گذشته برای مبارزه با کووید۱۹ قرار داریم.

 

این در حالیست که بر اساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، میزان بستری‌ها و مرگ‌ومیر ناشی از کووید۱۹ در این کشور طی ماه جاری میلادی (اوت) بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.

 

پزشکان آمریکایی می‌گویند که انتظار می‌رود دز‌های به‌روزشده واکسن کرونا تا اواسط ماه سپتامبر (ماه آینده میلادی) در این کشور در دسترس قرار گیرند.

 

آن‌ها خاطر نشان کردند: واکسیناسیون علیه کووید۱۹ ایمن‌ترین راه برای اجتناب از بستری شدن در بیمارستان، تجربه پیامد‌های سلامت طولانی‌مدت و مرگ و میر ناشی از این بیماری است و به همین دلیل است که مردم به ویژه گروه‌های در معرض خطر را تشویق می‌کنیم تا دز‌های یادآور واکسن کرونا را دریافت کنند.

 

زیرسویه اریس، یکی دیگر از زیرمجموعه‌های سویه امیکرون اکنون حدود ۲۰ درصد از کل عفونت‌های تایید شده کووید۱۹ را در ایالات متحده تشکیل می‌دهد و به گونه‌ای غالب و در حال گردش تبدیل شده است.

 

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

 

بنابر داده‌های به‌روزشده در «جدول جهانی ورلداُمتر» که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونا را آغاز کرده، تاکنون مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۴ میلیون و ۴۹۹ هزار و ۲۴۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۹۱۰ هزار و ۹۶۰ بیمار کووید نیز تأیید شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده