سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد

طرح افزایش تعداد نمایندگان مسکوت ماند

عضو کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه را تشریح کرد و گفت این طرح فعلا در کمسیون شوراها مسکوت مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین محدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه، گفت: بررسی بر روی این طرح در کمیسیون انجام و طرح به تصویب اعضا رسیده بود اما برخی از مجامع استانی اعتراضاتی نسبت به مصوبه کمیسیون داشتند و قرار شد که این طرح مجددا بررسی شود.

 

وی افزود: با توجه به اینکه این طرح یک بار به تصویب اعضای کمیسیون رسیده لذا برای بررسی مجدد نیاز دارد تا طرح طبق آیین‌نامه مدتی مسکوت بماند تا دوباره مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه 6 مجمع استانی نسبت به مصوبه کمیسیون شوراها اعتراض دارند، ادامه داد: مجمع استان خوزستان، فارس، لرستان، ایلام، آذربایجان‌ غربی و خراسان جنوبی از جمله استان‌هایی هستند که نمایندگانشان نسبت به مصوبه کمیسیون اعتراض دارند.

 

محمدصالحی اظهار کرد: پس از بررسی نقطه نظرات مجامع استانی که اعتراض دارند و سپری شدن زمان قانونی برای مسکوت ماندن طرح، این طرح مجدد در دستور کار کمیسیون قرار می‌گیرد و پس از نهایی شدن، جهت بررسی تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا همه استان‌ها افزایش نماینده خواهند داشت، گفت: خیر برای مثال استان اصفهان افزایش نماینده نخواهد داشت بلکه قرار است از 5 نماینده حوزه اصفهان یک نماینده کم شده و 4 شهرستانی که به اصفهان اضافه شده‌اند، دارای یک نماینده شوند؛ بنابراین استان اصفهان افزایش نماینده‌ای نخواهد داشت بلکه تغییراتی در جداول حوزه‌های انتخابیه خواهد داشت.

 

نماینده فریدن و فریدون‌شهر، گفت: طبق این طرح قرار است 40 نماینده به تعداد نمایندگان مجلس اضافه شود که تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به 330 تن می‌رسد.

 

طبق اصل 64 قانون اساسی هر 10 سال، با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آنها حداکثر 20 نفر نماینده می‌تواند به تعداد نمایندگان اضافه شود./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار