طرح افزایش تعداد نمایندگان مسکوت ماند-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

طرح افزایش تعداد نمایندگان مسکوت ماند

عضو کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه را تشریح کرد و گفت این طرح فعلا در کمسیون شوراها مسکوت مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین محدصالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح افزایش تعداد نمایندگان و اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه، گفت: بررسی بر روی این طرح در کمیسیون انجام و طرح به تصویب اعضا رسیده بود اما برخی از مجامع استانی اعتراضاتی نسبت به مصوبه کمیسیون داشتند و قرار شد که این طرح مجددا بررسی شود.

 

وی افزود: با توجه به اینکه این طرح یک بار به تصویب اعضای کمیسیون رسیده لذا برای بررسی مجدد نیاز دارد تا طرح طبق آیین‌نامه مدتی مسکوت بماند تا دوباره مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه 6 مجمع استانی نسبت به مصوبه کمیسیون شوراها اعتراض دارند، ادامه داد: مجمع استان خوزستان، فارس، لرستان، ایلام، آذربایجان‌ غربی و خراسان جنوبی از جمله استان‌هایی هستند که نمایندگانشان نسبت به مصوبه کمیسیون اعتراض دارند.

 

محمدصالحی اظهار کرد: پس از بررسی نقطه نظرات مجامع استانی که اعتراض دارند و سپری شدن زمان قانونی برای مسکوت ماندن طرح، این طرح مجدد در دستور کار کمیسیون قرار می‌گیرد و پس از نهایی شدن، جهت بررسی تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا همه استان‌ها افزایش نماینده خواهند داشت، گفت: خیر برای مثال استان اصفهان افزایش نماینده نخواهد داشت بلکه قرار است از 5 نماینده حوزه اصفهان یک نماینده کم شده و 4 شهرستانی که به اصفهان اضافه شده‌اند، دارای یک نماینده شوند؛ بنابراین استان اصفهان افزایش نماینده‌ای نخواهد داشت بلکه تغییراتی در جداول حوزه‌های انتخابیه خواهد داشت.

 

نماینده فریدن و فریدون‌شهر، گفت: طبق این طرح قرار است 40 نماینده به تعداد نمایندگان مجلس اضافه شود که تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به 330 تن می‌رسد.

 

طبق اصل 64 قانون اساسی هر 10 سال، با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آنها حداکثر 20 نفر نماینده می‌تواند به تعداد نمایندگان اضافه شود./تسنیم

ارسال نظر