وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

افشاگری «الجزیره» از جزئیات دیدار پشت‌پرده محمود عباس و اسماعیل هنیه

شبکه «الجزیره» خبر داد که رئیس دفتر سیاسی حماس در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرده است حماس به هر نحو ممکن با اشغالگران خاک فلسطین مقابله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه «الجزیره»، عصر امروز (چهارشنبه)، جزئیاتی از دیدار «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) فاش کرد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، امروز (چهاشنبه)، میزبان «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در کاخ ریاست‌جمهوری خود بود و این دیدار سه جانیه پشت در‌های بسته برگزار شد.

الجزیره به نقل از منابع خود گزارش داد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با هنیه یک نگرش سیاسی جدید مطرح کرده که قرار است در جریان کنفرانس قاهره آن را اعلام کرد.

نشست قاهره قرار است به دعوت دولت مصر سه روز دیگر در تاریخ ۲۹ و ۳۰ جولای میان رهبران گروه‌های فلسطینی برگزار شود و حاضران قصد دارند در خصوص حل اختلافات میان خود گفتگو کنند.

الجزیره در ادامه اضافه کرد که محمود عباس به اسماعیل هنیه اطلاع داده طرح او مبتنی بر قطعنامه‌های بین‌المللی است و همه گروه‌ها باید به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندند.

براساس این گزارش، محمود عباس در این دیدار بر پایبندی خود به گزینه مقاومت مسالمت‌آمیز و محدود شدن سلاح به دست تشکیلات خودگردان تاکید کرده است.

اما در مقابل، اسماعیل هنیه به رئیس تشکیلات خودگردان گفته حماس اشغالگران صهیونیست را هدف حمله قرار خواهد داد و تمایلی به حمله به تشکیلات خودگردان یا سرنگون کردن آن ندارد.

این شبکه قطری همچنین خبر داد که محمود عباس درخواست اسماعیل هنیه مبنی بر آزادسازی فوری نیرو‌های بازداشت‌شده مقاومت و ربط دادن آن به گفتگو‌های قاهره را رد کرده است.

هنیه نیز تاکید کرده است حماس به اشکال مختلف با اشغالگران مقابله خواهد کرد و به قطعنامه‌های بین‌المللی پایبند نخواهد بود.

اسماعیل هنیه و محمود عباس در جولای سال گذشته نیز در الجزائر با یکدیگر دیدار کرده بودند، اما آن دیدار همانند دیگر رایزنی‌ها و دیدار‌های ۱۶ سال گذشته نتوانست به اختلافات میان دو گروه بارز فلسطینی پایان دهد.

جنبش حماس در سال ۲۰۰۷ پس از درگیری شدید با نیرو‌های جنبش فتح توانست کنترل منطقه غزه را در دست بگیرد و پس از آن محمود عباس نیز دولت برخاسته از حماس را منحل کرد؛ از آن تاریخ تاکنون با وجود میانجی‌گری‌های کشور‌های عربی اختلافات میان این دو گروه فلسطینی حل نشده باقی مانده است. اما این اولین باری است که ترکیه به صورت جدی وارد میانجی‌گری میان حماس و فتح شده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار