فعالیت‌های هسته‌ای مبهم اسرائیل در سایه سکوت آژانس تاکید عراقچی بر گسترش همکاری ایران و قطر در دیدار با تمیم آل ثانی جوزف عون: حمله اسرائیل به یونیفل برنامه‌ریزی شده بود بقائی: اتهام یهودی‌ستیزی علیه ایران مضحک و بی‌اساس است جاسوسی بازرسان آژانس انرژی اتمی از اماکن هسته‌ای نتانیاهو، معترضان را «شبه‌نظامیان فاشیست» خواند دبیرکل ناتو: ایران، چین و کره‌شمالی برای رویارویی بلندمدت آماده می‌شوند عراقچی: تهران اگر لازم باشد، از جنگ هم ترسی ندارد + فیلم هاآرتص: هیچ‌کس نمی‌تواند جلوی فروپاشی اسرائیل را بگیرد هشدار امارات به آمریکا درباره فروپاشی توافقات ابراهیم هشدار انصارالله به اسرائیل: عملیات‌های ضد صهیونیست‌ها تشدید می‌شود هشدار سازمان ملل در پی کمبود غذا در افغانستان تعطیلی فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن به اسرائیل واکنش حماس به اظهارات ترامپ درباره اسرای اسرائیل آمادگی حماس برای توافق جامع با رژیم صهیونیستی

الحوثی: ائتلاف سعودی فرو پاشیده است

عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت که «ائتلاف سعودی متشکل از هفده کشور فروپاشیده است و اکنون فقط یک یا دو کشور عضو آن هستند».
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن روز دوشنبه در مراسم روز ولایت در صنعاء گفت که «با فروپاشی ائتلاف سعودی متشکل از هفده کشور، اکنون فقط یک یا دو کشور عضو آن هستند».

عضو شورای عالی سیاسی یمن افزود: «ملت یمن طی چند سال اخیر توانسته جلوی حملات متجاوزان و اقدامات تروریستی آنها بایستد».

 

وی تاکید کرد که «هفده کشور عضو یک ائتلاف علیه ملت یمن وارد جنگ شده‌اند، اما فروپاشی این ائتلاف آغاز شده و اکنون یک یا دو کشور عضو آن هستند که آنها را هم شکست خواهیم داد».

به گزارش شبکه خبری المسیره،‌ محمد علی الحوثی تصریح کرد: «ایالات متحده آمریکا امروز می‌خواهد والی کنونی همه مسلمانان باشد!».

 

وی خاطرنشان کرد که «یمن ارتباط تاریخی و عمیقی با امام علی(ع) دارد،‌کما اینکه همین ارتباط را با رسول الله (ص) دارد».

عضو شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد که آمریکا و اروپا و کشورهایی که امروز با اسلام عناد می‌ورزند، هرگز فرهنگ الغدیر را نخواهند پذیرفت.

 

مردم یمن روز دوشنبه در پایتخت این کشور به مناسبت عید غدیر خم به خیابان‌های صنعاء‌ آمدند و «عید ولایت» را در سایه پنجمین سال جنگ سعودی-اماراتی جشن گرفتند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده