زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ردپای انگلیس در بمباران یمن

بازرسان سازمان ملل اخیرا قطعاتی از بمب های هدایت لیزری ساخت انگلیس را در محل یکی از بمباران های ضدبشری ائتلاف سعودی علیه شهروندان یمنی در صنعا کشف کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازرسان سازمان ملل در یمن اخیرا به قطعاتی از یک بمب هدایت لیزری ساخت انگلستان دست یافته اند. قطعات مذکور در محل وقوع یک بمباران در سپتامبر سال 2016 در شهر صنعا، پایتخت یمن کشف شده اند. حمله ای که به شدت محکوم و نقض آشکار قوانین بین المللی حقوق بشری اعلام شد. این حمله در حالی اتفاق افتاد که یک ماه پیش از آن بوریس جانسون وزیر خارجه وقت انگلیس از تمایل دولت کشورش برای ارسال سلاح به عربستان سخن گفته بود.


ادامه تحقیقات ثابت کرد که بمب های ساخت انگلستان بازهم در حملات دیگر ائتلاف سعودی علیه شهروندان یمنی مورد استفاده قرار گرفته اند. تا آنجا که تنها 9 روز پس از حمله مورد اشاره بمباران دیگری علیه تاسیسات یک شرکت یمنی رخ می دهد که بازهم آثاری از صنایع نظامی بریتانیا در قطعات کشف شده از بمب ها یافت شده اند. شرکتی که سرنخ تحقیقات بازرسان نظرها را به خود جلب می کند شرکتی نظامی به نام EDO MBM Technology مستقر در برایتون انگلیس است.

 

گزارش ها حاکی از آن هستند که انگلیس از ابتدای ورود عربستان به جنگ یمن تا کنون 4.7 میلیارد یورو صادرات سلاح به این کشور داشته است. صادراتی که به عقیده سیاستمداران انگلیسی نتوانستند توجیه قابل اعتنایی مبنی بر حفاظت از منافع انگلیس داشته باشند.

 


منبع: گاردین

ارسال نظر