کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق با امیرعبداللهیان

دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق با امیرعبداللهیان «جنین هنیس پلاسخارت» نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق امروز با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جنین هنیس پلاسخارت» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق که به تهران سفر کرده، پیش از ظهر امروز (یکشنبه) هشتم مرداد ماه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در محل وزارت امور خارجه دیدار و درباره آخرین تحولات عراق بحث و تبادل نظر کرد.

 

این نخستین سفر پلاسخارت به تهران در دولت سیزدهم است. او دی ماه ۱۳۹۹ سفری دو روزه به تهران داشت.

 

«جنین هنیس پلاسخارت» نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق، دهم آذر ۱۴۰۱ به دیدار «محمدکاظم آل صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد رفت. در این دیدار آخرین تحولات سیاسی عراق و راه‌های حمایت از دولت این کشور و ثبات و امنیت آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. پلاسخارت در این دیدار با اشاره به نقش مثبت همکاری بین ایران و عراق، تأکید کرد که این همکاری باعث ثبات در منطقه شده و باید ادامه یابد.

 

پلاسخارت همچنین آذر ۱۴۰۱ با آیت الله «سیدعلی سیستانی» مرجعیت عالیقدر شیعیان در عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور عراق دی ماه ۱۳۹۹ سفری دو روزه به تهران داشت و در این سفر گفت‌وگوهایی با مسؤولان ایرانی درباره مسائل منطقه‌ای در چارچوب تلاش‌های صورت‌گرفته برای حمایت از ثبات عراق انجام داد.

 

پلاسخارت از نوامبر ۲۰۱۸ عهده‌دار این سمت است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار