واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

روحانی با حمایت اصلاح طلبان به قدرت رسید

سخنگوی فراکسیون امید گفت: این‌که اصلاح‌طلبان در انتخابات از روحانی برای رئیس‌جمهوری حمایت کردند واضح و مبرهن است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 03
کد خبر: ۱۹۷۲
به گزارش راهبرد معاصر؛سعید حجاریان، از تئوریسین‌های جریان اصلاحات، چندی پیش درباره نحوه تعامل اصلاح‌طلبان با دولت گفته بود: "اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه با روحانی عقدی به‌معنای ائتلاف نبسته بودند و حالا که‌ آقای روحانی از خودش عبور کرده، طبیعی است که برخی اصلاح‌طلبان با او زاویه پیدا کنند".

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، که اظهارات حجاریان چندان به مذاقش خوش نیامده بود، در گفت‌وگو با تسنیم به این اظهارات واکنش نشان داد.

واعظی با بیان اینکه آقای روحانی همان رئیس جمهور سال 92 و 96 است و تغییری در رویکرد او ایجاد نشده است، خاطرنشان کرده بود: "این‌که ما در سال 96 با گروهی نشسته باشیم و با هم چیزی را به‌عنوان ائتلاف امضا کرده باشیم  خیر، نه در سال 92 این کار را کرده‌ایم و نه در سال 96".

اظهارات واعظی بلافاصله با واکنش تند بسیاری از فعالان اصلاح‌طلب همراه شد.

فاطمه سعیدی، سخنگوی فراکسیون امید (اصلاح‌طلبان) مجلس شورای اسلامی  در واکنش به این اظهارات واعظی گفت: این‌که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات گذشته حمایت کردند، واضح و مبرهن است.

وی با تأکید بر اینکه "بنده به‌عنوان یک اصلاح‌طلب به آقای روحانی رأی دادم"، افزود: اگرچه اصلاح‌طلبان در جاهایی به دولت روحانی نقد دارند اما این‌که گفته می‌شود اختلاف و جدایی بین رئیس‌جمهور و اصلاح‌طلبان اتفاق افتاده این حرف نادرستی است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از روحانی در انتخابات‌های گذشته حمایت کردند، اضافه کرد: عملکرد اصلاح‌طلبان در مجلس نشان می‌دهد که آنها همچنان از آقای روحانی حمایت می‌کنند، اگرچه در بخش‌هایی همچون انتخاب وزرا به وی نقد دارند.
ارسال نظر
آخرین اخبار