تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

روحانی با حمایت اصلاح طلبان به قدرت رسید

سخنگوی فراکسیون امید گفت: این‌که اصلاح‌طلبان در انتخابات از روحانی برای رئیس‌جمهوری حمایت کردند واضح و مبرهن است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 03
کد خبر: ۱۹۷۲
به گزارش راهبرد معاصر؛سعید حجاریان، از تئوریسین‌های جریان اصلاحات، چندی پیش درباره نحوه تعامل اصلاح‌طلبان با دولت گفته بود: "اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه با روحانی عقدی به‌معنای ائتلاف نبسته بودند و حالا که‌ آقای روحانی از خودش عبور کرده، طبیعی است که برخی اصلاح‌طلبان با او زاویه پیدا کنند".

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، که اظهارات حجاریان چندان به مذاقش خوش نیامده بود، در گفت‌وگو با تسنیم به این اظهارات واکنش نشان داد.

واعظی با بیان اینکه آقای روحانی همان رئیس جمهور سال 92 و 96 است و تغییری در رویکرد او ایجاد نشده است، خاطرنشان کرده بود: "این‌که ما در سال 96 با گروهی نشسته باشیم و با هم چیزی را به‌عنوان ائتلاف امضا کرده باشیم  خیر، نه در سال 92 این کار را کرده‌ایم و نه در سال 96".

اظهارات واعظی بلافاصله با واکنش تند بسیاری از فعالان اصلاح‌طلب همراه شد.

فاطمه سعیدی، سخنگوی فراکسیون امید (اصلاح‌طلبان) مجلس شورای اسلامی  در واکنش به این اظهارات واعظی گفت: این‌که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی در انتخابات گذشته حمایت کردند، واضح و مبرهن است.

وی با تأکید بر اینکه "بنده به‌عنوان یک اصلاح‌طلب به آقای روحانی رأی دادم"، افزود: اگرچه اصلاح‌طلبان در جاهایی به دولت روحانی نقد دارند اما این‌که گفته می‌شود اختلاف و جدایی بین رئیس‌جمهور و اصلاح‌طلبان اتفاق افتاده این حرف نادرستی است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از روحانی در انتخابات‌های گذشته حمایت کردند، اضافه کرد: عملکرد اصلاح‌طلبان در مجلس نشان می‌دهد که آنها همچنان از آقای روحانی حمایت می‌کنند، اگرچه در بخش‌هایی همچون انتخاب وزرا به وی نقد دارند.
ارسال نظر
آخرین اخبار