ابراز نگرانی سفیر ایران در لندن در مورد عملیات‌های پرچم دروغین متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد ترامپ: حماس فورا هر ۲۰ اسیر اسرائیلی را تحویل بدهد ترامپ: رژه نظامی چین بسیار چشمگیر بود جزئیات گفت‌وگوی تلفنی مشاور نخست‌وزیر انگلیس با لاریجانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته گاردین: حضور دختر رهبر کره شمالی در چین، به گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه او اولین رهبر زن این کشور و جانشین پدرش است، دامن زده گروسی: گفت‌و‌گو‌های ایران و آژانس درباره بازرسی‌ها باید به‌زودی نهایی شود دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید پوتین: اگر زلنسکی آماده باشد، می‌تواند به مسکو بیاید/ روابط خوبی با ترامپ دارم رایزنی «اولیانوف» با مدیرکل آژانس انرژی اتمی درباره ایران «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد

کمک‌های جدید آمریکا به شبه نظامیان کُرد در شرق سوریه

یک کاروان جدید مرکب از 60 کامیون حامل کمک نظامی و لجستیکی آمریکایی وارد مناطق تحت کنترل یگان‌های مدافع خلق کُرد در شرق سوریه شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یک کاروان جدید مرکب از 60 کامیون حامل کمک نظامی و لجستیکی آمریکایی شامگاه یکشنبه وارد مناطق تحت کنترل گروه‌های پ.ک.ک/ی.پ.گ در شرق سوریه شد.

 

به گفته منابع محلی در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی ، این کاروان از طریق گذرگاه سیمالکا از عراق وارد شده و به سمت منطقه خراب عشق در جنوب شهر عین العرب (کوبانی) حرکت کرده است.

 

این منابع گفتند که این کاروان شامل ماشین‌های حفاری ، ژنراتورها ، وسایل نقلیه چهارچرخ ، مخازن سوخت و کامیون‌هایی است که گمان می رود مهمات نظامی را حمل می‌‌کنند.

 

این منابع تاکید کردند که حدود 450 کامیون کمک آمریکایی از حدود یک ماه قبل به انبارهای نظامی خراب عشق رسیدند.

طی چهار سال گذشته ، ایالات متحده انواع مختلفی از سلاح و مهمات و همچنین کمک‌های لجستیکی را به عناصر یگان‌های مدافع خلق و حزب کارگران کردستان ارائه می‌دهد.

 

یگان‌های مدافع خلق با نام اختصاری ی‌پ‌گ، شاخه نظامی حزب اتحاد دموکراتیک است که بر بخش‌هایی از شمال سوریه تسلط دارد و با هر قدرت دیگری که درصدد تسلط بر شمال سوریه برآید مقابله می‌کند و اکثر اعضای این گروه کُرد هستند اما تعدادی از اعراب سنی و مسیحی‌ها نیز در آن عضویت دارند.

 

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا سال 2014 به بهانه مبارزه با داعش شروع به تسلیح و حمایت نظامی از پ.ک.ک و ی.پ.گ کرد. 28 درصد خاک سوریه در اشغال این گروه‌های تروریستی قرار دارد. آمریکا نیز در این منطقه دارای 18 پایگاه نظامی و حدود 2 هزار سرباز است.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار