خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

تلفات ۶۶۵ نفری ارتش اوکراین طی تنها یک روز

تلفات ۶۶۵ نفری ارتش اوکراین طی تنها یک روز وزارت دفاع روسیه ضمن اشاره به انهدام یک جنگنده و ۳ دستگاه تانک ارتش اوکراین طی یک روز گذشته، گفت که بیش از ششصد نظامی رژیم کی‌یف نیز در جریان دفع ضدحملات کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه آمار جدیدی از تلفات و خسارات ارتش اوکراین در جریان درگیری با نیروهای این کشور،‌ طی بیست‌ و چهار ساعت گذشته ارائه کرد.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «حمله دشمن در منطقه استارومایورسک و محورهای جنوب دونتسک و زاپروژیا با اقدامات فعال نیروهای روسی دفع شد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت دفاع روسیه با بیان اینکه دو حمله نیروهای اوکراینی در محور کراسنی‌لیمان طی یک روز گذشته دفع شد، توضیح داد: «در این نبردها حداقل ۱۴۰ نظامی رژیم کی‌یف کشته شدند».

 

در این بیانیه آمده است: «نیروهای مسلح روسیه یک کارگاه مونتاژ پهپادهای ارتش اوکراین را در استان خارکیف منهدم کردند. آنها همچنین با کشف انبار مهمات نظامیان کی‌یف در منطقه زاپروژیا، از اقدام خرابکارانه پیشگیری کردند».

 

طبق این گزارش، وزارت دفاع روسیه ضمن اشاره به دفع ۱۱ حمله نیروهای مسلح اوکراین در محور دونتسک، اظهار داشت: «حدود ۲۲۰ نظامی رژیم کی‌یف در این حملات از پای درآمدند. یک فروند جنگنده سوخو-۲۵ و ۱۲ سامانه موشک‌انداز هیمارس در منطقه نیکولایفکا در جمهوری دونتسک نابود شدند».

 

به نوشته اسپوتنیک، این وزارتخانه همچنین افزود: «تلفات دشمن در محورهای جنوب دونتسک و زاپروژیا به حدود ۲۷۵ نظامی و همچنین انهدام ۳ دستگاه تانک و ۲ قبضه توپخانه خودکششی هوویتزر رسید. حدود ۳۰ نظامی اوکراینی نیز طی بیست‌وچهار ساعت گذشته در محور خرسون کشته شدند».

 

پیش از این نیز یک نظامی اوکراینی به روزنامه «کی‌یف پست» گفته بود که ارتش این کشور در هر ۱۰۰ متری که به سمت نیروهای روس حرکت می‌کنند، ۵ نفر تلفات می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار