به گزارش راهبرد معاصر؛ همچنین شاخص هموزن با افزایش 6766 واحد به رقم 705 هزار و 928 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 7 میلیون و 53 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز بیش از 9.7 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 348 هزار معامله و به ارزش 6 هزار و 516 میلیارد تومان داد و ستد کردند.
امروز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار هموزن نسبت به روز قبل 0.97 درصد رشد کرد، شاخص آزاد شناور 1.03 درصد رشد کرد، شاخص بازار اول بورس 1.26 درصد افزایش یافت، شاخص بازار دوم بورس 0.72 درصد رشد کرد.
نمادهای شاخصساز در بورس تهران امروز شامل پالایش نفت اصفهان، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، پالایش نفت بندرعباس، گسترش نفت و گاز پارسیان، ملی مس ایران،فولاد مبارکه و پتروشیمی نوری بودهاند.
در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با 235 واحد افزایش به رقم 26 هزار و 256 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 429 هزار میلیارد تومان رسید.
ارزش بازار پایه فرابورس که شرکتهای اخراجی از بازارهای اصلی و شرکتهای تازهوارد به بازار را شامل میشوند، به بیش از 468 هزار میلیارد تومان رسید.
معاملهگران امروز بیش از 5.3 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 232 هزار فقره معامله و به ارزش 19 هزار و 652 میلیارد تومان داد و ستد کردند.با این حساب ارزش معاملات امروز بورس اوراق و فرابورس به بیش از 27 هزار میلیارد تومان رسید.
امروز شاخص کل فرابورس و شاخص قیمت فرابورس 0.91 درصد رشد کردند، این دو شاخص با معیار هموزن در فرابورس 1.47 درصد رشد کردند.شاخص بازار اول فرابورس 1.27 درصد افزایش یافت، شاخص بازار دوم فرابورس به میزان 0.74 درصد افزایش یافت.
امروز نمادهای انتخاب الکترونیک، ایرانخودرو دیزل، بانک دی، پالایش نفت لاوان، پویا زرکان آقدره، فولاد هرمزگان و مالی سپهر صادرات به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتهاند.
به گزارش فارس، با توجه به اینکه بانکها فردا تعطیل شدهاند بازار سرمایه هم به دلیل وابستگی شدید به بانکها، تعطیل شد.
به گزارش فارس، با توجه به شعار امسال مبنی بر مهار تورم و رشد اقتصادی یکی از زمینههای تأمین مالی برای تحقق رشد تولید و رشد اقتصاد بازار سرمایه است در این زمینه شرکتها با حضور در بازار سرمایه از طریق عرضه اولیه سهام، چشمپوشی از حقتقدمها، افزایش شناوری سهام و انتشار انواع اوراق مالی در بازار سرمایه میتوانند به تأمین مالی بپردازند و دولت هم برای تکمیل پروژههای نیمهتمام با کمک تأمین مالی از بازار سرمایه و با مشارکت دادن بخش خصوصی و تعاونی میتواند پروژههای الویتدار خود را تکمیل کند و بازار سرمایه سکوی مناسبی برای تأمین مالی پروژههای اولویتدار در سطح کشور به شمار میرود.
حضور مردم در بازار سرمایه باعث شفاف شدن فعالیتهای اقتصادی، جلوگیری از سفتهبازی و حضور شرکتها دراین بازار باعث واقعی شدن درآمدهای آنها و پرداخت مالیات واقعی به دولت میشود بنابراین دولت باید از بازار سرمایه به عنوان محلی برای افزایش شفافیت اقتصاد و تأمین مالی حمایت کنند./فارس