افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

تماس تلفنی آیت‌الله نوری همدانی با آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی/ بار دیگر دشمنان را ناامید کنید

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در تماس تلفنی با آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی ضمن تبریک عید غدیر گفت: این لازم می‌دانم با برطرف کردن این موضوع بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از روابط عمومی دفتر آیت‌الله نوری همدانی، تعدادی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی «مدظله‌العالی» دیدار و از معظم‌له درخواست کردند که درباره مطالب منتشر شده فی‌ مابین آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی اقدام کنند.

 

در پی این درخواست آیت‌الله نوری همدانی در تماس‌های جداگانه‌ای با این دو شخصیت صحبت کردند.

 

آیت‌الله نوری همدانی در تماس با این بزرگواران و بعد از تبریک عید سعید غدیر ضمن اشاره به جایگاه علمی و سوابق انقلابی و مبارزاتی و خدماتی حضرت آیت‌الله یزدی و همچنین مراتب علمی و مدیری و خدماتی حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: الحمدالله شما بزرگواران خدمات فراوانی داشته‌اید و دارید و این موضوع پیش‌ آمده موجب ناراحتی دوستان نظام و انقلاب و خوشحالی دشمنان شد بنابراین لازم می‌دانم با هر شکلی که صلاح می‌دانید این موضوع برظرف شود و بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده