نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

تماس تلفنی آیت‌الله نوری همدانی با آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی/ بار دیگر دشمنان را ناامید کنید

آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در تماس تلفنی با آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی ضمن تبریک عید غدیر گفت: این لازم می‌دانم با برطرف کردن این موضوع بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از روابط عمومی دفتر آیت‌الله نوری همدانی، تعدادی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی «مدظله‌العالی» دیدار و از معظم‌له درخواست کردند که درباره مطالب منتشر شده فی‌ مابین آیت‌الله یزدی و آیت‌الله آملی لاریجانی اقدام کنند.

 

در پی این درخواست آیت‌الله نوری همدانی در تماس‌های جداگانه‌ای با این دو شخصیت صحبت کردند.

 

آیت‌الله نوری همدانی در تماس با این بزرگواران و بعد از تبریک عید سعید غدیر ضمن اشاره به جایگاه علمی و سوابق انقلابی و مبارزاتی و خدماتی حضرت آیت‌الله یزدی و همچنین مراتب علمی و مدیری و خدماتی حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: الحمدالله شما بزرگواران خدمات فراوانی داشته‌اید و دارید و این موضوع پیش‌ آمده موجب ناراحتی دوستان نظام و انقلاب و خوشحالی دشمنان شد بنابراین لازم می‌دانم با هر شکلی که صلاح می‌دانید این موضوع برظرف شود و بار دیگر یأس ناامیدی دشمنان را فراهم ساخته و موجبات خرسندی دوستان انقلاب را فراهم آورید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر