طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

میانجیگری فرانسه بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان

میانجیگری فرانسه بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، نماینده ویژه رئیس‌جمهور فرانسه در امور لبنان برای جلوگیری از جنگ بین حزب‌الله و رژیم صهیونیستی در حال میانجیگری است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در شرایطی که نگرانی‌ها درباره احتمال تقابل نظامی رژیم صهیونیستی با لبنان هشدار چهره‌های امنیتی این رژیم را به دنبال داشته، میانجیگری فرانسه در این رابطه خبرساز شده است.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی شامل «آی 24»، «تایمز اسرائیل» و «یدیعوت آحارونوت»، روز چهارشنبه (امروز) گزارش دادند که نماینده ویژه رئیس‌جمهور فرانسه در حال میانجیگری بین حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی است.

 

به روایت این رسانه‌ها، فرانسه در حال میانجیگری با حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی است تا از تنش نظامی در مرز شمالی فلسطین اشغالی جلوگیری کند.

 

گفته می شود که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه سابق فرانسه که اکنون به عنوان نماینده ویژه امانوئل ماکرون در امور لبنان مشغول به کار است، روز سه شنبه (دیروز) به نمایندگی از رئیس‌جمهور فرانسه با نمایندگان حزب الله دیدار کرده است.

 

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، لودریان در این دیدار به نمایندگان حزب الله گفته که وضعیت در مرز با فلسین اشغالی را آرام کنند تا از بروز درگیری پرهیز شود.

 

چندی قبل، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با «کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد. طی این دیدار، دیپلمات فرانسوی به همتای صهیونیست خود اطمینان داد که در تلاش برای کاستن از تنش‌ها در مرز شمالی فلسطین اشغالی (مرز با لبنان)، به حزب الله و دولت لبنان پیام‌هایی منتقل خواهد کرد.

 

تایمز اسرائیل در گزارش قبلی خود درباره گفت‌و‌گوی وزرای خارجه فرانسه و رژیم صهیونیستی خبر داده بود که کولونا به کوهن گفته بود: «ما به حزب‌الله و دیگر بازیگران پیام می‌دهیم تا مواضع خود را تعدیل کنند».

 

روایت رسانه‌های رژیم صهیونیستی از دیدار ادعایی لودریان با نمایندگان حزب الله در شرایطی انجام شده که هفته گذشته وزارت خارجه فرانسه بیانیه‌ای درباره سفر او به لبنان منتشر کرده بود.

 

به گفته وزارت خارجه فرانسه، نماینده ویژه امانوئل ماکرون در امور لبنان دومین سفر خود به لبنان را در روزهای 25 تا 27 جولای (سوم تا پنجم مرداد) انجام داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار