سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند

ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رئیس‌جمهور فرانسه با تأکید بر اینکه ادامه جنگ علیه غزه، «اسرائیل» را در معرض تحقیر و اسرائیلی‌ها را در بن‌بست قرار می‌دهد، از نتانیاهو خواست که جنگ و شهرک‌سازی‌های غیرقانونی را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه هشدار داد که ادامه جنگ علیه غزه «اسرائیل» را در معرض تحقیر و اسرائیلی‌ها را در بن‌بست قرار می‌دهد.

ماکرون در نامه‌ای رسمی خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از او خواست که «فرار مرگبار و غیرقانونی به جلو با ادامه دادن جنگ دائمی در غزه» را متوقف کند.

در نامه‌ای که امروز سه‌شنبه در روزنامه «لوموند» فرانسه منتشر شد، ماکرون اتهامات نتانیاهو را مبنی بر اینکه فرانسه به «یهودستیزی» دامن می‌زند، رد و تأکید کرد که این موضوع «نباید سیاسی یا به سلاح تبدیل شود».

رئیس جمهور فرانسه در ادامه نامه خود افزود: متهم کردن فرانسه به انفعال در مواجهه با یهودستیزی که ما با تمام قوا با آن مبارزه می‌کنیم، اتهامی غیرقابل قبول و توهینی به تمام فرانسه است.

ماکرون همچنین بر لزوم توقف شهرک‌سازی‌های «غیرقانونی و غیرقابل توجیه» اسرائیل در کرانه باختری تأکید کرد و بار دیگر خواستار احترام به قوانین بین‌المللی و تلاش برای دستیابی به صلح در منطقه شد.

رئیس جمهور فرانسه همچنین از نتانیاهو خواست تا «کارزار مرگبار و بی‌ملاحظه‌اش» در غزه را متوقف کند./ مهر 

کلمات کلیدی: فرانسه اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار